Szerintetek milyen/melyik festékkel fessem be a hajam, hogy ilyen színe legyen? (kép lent)
Figyelt kérdés
ha esetleg van valakinek ilyen színú haja, az milyen festéket használ?
itt a kép:
2011. nov. 12. 11:44
2/4 anonim válasza:
na, nekem volt :DDD bármivel is fested be kb 3 mosás után úgy ki fog fakulni, hogy nyoma se lesz, hogy nem rég festetted be :DDD
amiket használtam Lona Color, Garnier, és valami Loreál féle is volt... egyik sem maradt igy benne a követező festésig :|
3/4 anonim válasza:
Uuu ez nagyon szuper! iszonyatosan tetszik ez a hajszín! ááá :D
4/4 anonim válasza:
Kemont próbáld ki. Az én hajam csak színezve van, igaz, hogy világosabb barnáról nagyon sötét barnára, de egyáltalán nem kopik. És biztos van ilyen árnyalat. Viszont ilyet csak fodrászkellékesnél lehet kapni (asszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!