Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen hogy barátnőm legyen, ha 17 éves fiúként mindössze 171 cm magas vagyok?
Ne aggódj, bár esélyeid jóval kisebbek, de azért biztos lesz csajod.
165cm magas vagyok.
Képzeld, én 53 éves vagyok, és még mindig csak 172 centi magas. Ezzel együtt volt jópár barátnőm mielőtt megházasodtam, aztán lett feleségem, gyerekeim, majd elváltam, és most van egy élettársam....
Szóval ez igazán nem a testmagasságtól függ. :-D
Pedro
Dehogy esélytelen, főleg hogy én sem vagyok egy magas lány... :D
17/L
Szerintem egyáltalán nem. Igaz hogy sokan mondják, hogy a magas pasik jönnek be nekik, de szerintem olyanból is van elég, akinél ez nem alapfeltétel. Nekem simán bejönne egy 171 cm-es srác, akkor is, ha én 169 cm-es lány vagyok, ami meg már szerintem létra.__. De engem nem zavarna, inkább azon aggódnék, hogy őt nem zavarja-e...:') Szerintem sokszor sokkal helyesebbek, aranyosabbak az alacsonyabb srácok._. Szóval ne aggódj, előbb-utóbb biztosan találsz olyan lányt, akinek hót mindegy, hogy 180 vagy 171 cm vagy:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!