Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, nektek bejönne egy 160 cm magas, vasalt barna hajú, csinos, zöld szemű, kedves, gondoskodó de nem túl tapasztalt (párkapcsoltok terén) 15 éves lány?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 18:16
3/22 FAKhelper válasza:
Ha jól értem, a kérdés arra megy ki, hogy mennyire fontos az, hogy tapasztalatlan vagy a párkapcsolatok terén? Mert a többivel nincs baj.
4/22 anonim válasza:
Igen :) Az nem probléma, hogy nem tapasztalt szerintem.
5/22 anonim válasza:
Nekem mindenkeppen, soot, elony ha tapasztalatlan!
17F
6/22 A kérdező kommentje:
FAkhelp.tulajdonképpen igen..így van..de az is érdekelt hogy mit szóltok a külsőmhöz..majd töltök képet is
2011. júl. 15. 20:32
9/22 A kérdező kommentje:
Romániában.Sepsiszentgyörgy
2011. júl. 15. 20:35
10/22 A kérdező kommentje:
te?
2011. júl. 15. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!