17 éves fiúként be lehet-e úgy festetni a hajam középbarnáról feketére, hogy az, hogy festve van ne legyen látható?
Figyelt kérdés
Sok az ősz hajszálam már most, és ezért szeretném befestetni feketére. Most egyébként ezért zselézem folyton, mert akkor nem látszik, de lehet hogy ez csak ront a helyzeten, szóval valahogy sűrgősen meg kellene oldanom.2009. febr. 14. 23:11
1/10 anonim válasza:
Hát ha a középbarna hajad feketére fested, az nagyon durva lesz. Szuper kis divatos melírtincseket tesz bele neked egy jó fodrász, és amikor nő, az nem olyan nagyon feltűnő. Nem kell szőkét bele, de egy-két árnyalattal világosabbat nem árt, ez eltűnteti azt a pár kósza ősz szálat.
2/10 anonim válasza:
Hát a zselé tényleg nem tesz jót neki, mert nem szellőzik. Nem mintha a festés megoldaná a problémát.
3/10 anonim válasza:
A zselétől valóban nem szellőzik a haj de az őszhajszállaak nem miattuk van.Az öszhajszálak pigmenthiány miatt alakulnak ki.Ritka ilyen fiatal korban.Befesteni befestheted a hajad de ha majd elkezd lenőni akkor látszódni fog hogy festve lett a hajad.Ilyenkor a tövénél kell befestened.De inkább azt javaslom hogy tegyél világos melir csíkokat a hajadba akkor nem látszódik majd mikor lenő és az őszhajszállak sem lesznek feltűnőek.
4/10 anonim válasza:
Nem lesz természetellenes a fekete, ha arra gondolsz. A melír elég bu*eráns dolog és nem is bizts hogy eltakarja az ősz szálakat.
5/10 anonim válasza:
inkább fesd be olyan színűre, mint amilyen most és az nem lesz egyáltalán feltűnő. a fekete pedig szerintem mindenkinél nagy változás, látni lehet rajta, hogy nem természetes
6/10 anonim válasza:
lehet a dm-ben és a rossmannban kapni hajfestéket direkt férfiaknak, aminél nem lesz feltűnő, hogy festve van.right on target just for men a neve. : D
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. És az ilyen bemosók vagy mik amiket ki lehet mosni a hajból, azok mennyire reálisan mutatják, hogy milyen lenne ha tényleg befesteném?
2009. febr. 16. 07:10
8/10 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a melírt lehet hogy nem nagyon próbálnám ki, mert itt a környéken két csoportnak van melírozva a haja, a melegeknek és a feketéknek. :D
2009. febr. 16. 07:15
9/10 anonim válasza:
viszonylag reális..a női hajfestékeken szokott lenni kép, hogy milyen színt kapsz, ha szőkére, világosbarnára, ill. feketére fested, plusz van még színpaletta is (egy nagy mappa tele hajtincsekkel : D), az is segít a döntésben.ha ezeken nem tudsz eligazodni, akkor szólj egy boltosnak, ebben nincs semmi kellemetlen, ma már egy csomó férfi festi a haját.
10/10 anonim válasza:
Régebben,amikor még festettem a hajamat, sötétbarna hajfestéket vettem, és a javasolt hatóidőt meghosszabítva természetes feketét kaptam...nem azt a műanyag festettet,és mindenki azt hitte, eredeti a hajszínem! Persze fontos,hogy ne legyen egy pici vöröses árnyalat sem a színben, amit választasz! Szerintem a melír ciki egy pasinak akár divat, akár nem. Egyébként arra még nem gondoltál,hogy békén hagyod a hajadat (nem fested be),és inkább levágatod egész rövidre? Kérdés, hogy kinek akarsz tetszeni magadon kívül...lányoknak kislányos gondolkodással, vagy lányoknak,akiket nem érdekel a haj hossza,vagy a színe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!