Hány alkalommal kell festetni szőkére a hajat hogy látszódjon a hatás?
nekem sötétszőke (szőkésbarna) hajam volt már 3x festettem és kb igy néz ki mint a csajnak a hajvégein [link]
jelenleg habfestéket használok (egy tubust) jelenleg pedig ezt használom
ez elméletileg valmi hamvasszőke világosabb árnyalata (a fodrászom javsolta h válassza hamvas szőkét mert eredetileg is az)
az lenne a kérdésem hogy használjak-e 10es erősségűt vagy várjak még pár hónapot még világosabb lesz kb ilyet szeretnék [link]
nekem is szőkésbarna az eredeti hajszínem,és amikor szőke melírt csináltattam bele,én hidrogénnel csináltam,és normálisan látszódott utána....
13l
Ezekben a hajfestékekben nincs egy kis világosító is keverve?? Mert kéne hogy legyen... Az a festék, amit linkeltél az majdnem olyan, mint a Jessica hajszíne, és nem lett olyan a világos alapszínedre??? Érdekes!:(
Próbáld meg szőkítőkrémmel picit világosítani, és utána újra azt a szőkés színt!
Azt se tudjatok mi micsoda,ossze vissza raktok mindent a hajatokra.....fodraszhoz csak egyszer kell elmenni,egy lepesben megtudja csinalni,es nem kell varni,meg mindenfele festekkel kiserletezni.
Egy fodrasz voltam.....
Szerintem ha mindig ezzel fested előbb-utúbb szőke leszel. A szőke hajfesték egyre inkább szőkít, persze ha a színe maga is egy elég világos árnyalat.
Nekem tetszik az is, ami most van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!