Szeretnék tartós hullámot, de nem olyan apró göndörre, hanem ilyen nagyobb hullámokkal, mint a vizhullám. Ilyet lehet csinálni? és festetni is szeretném. Sötétbarnáról, feketére. Ezt a kettőt lehet egy alkalommal csinálni?
A dauernek sok fajtája van. Ne úgy képzeld el, hogy aki dauerol, az úgy néz ki, mint a 80'-as években:)
Nekem pl dauerolt, és nagyon imádom. Lehet kérni, hogy milyen csavarókkal dolgozzon, mert vannak különböző méretek. Minél nagyobb a csavaró, annál nagyobb lesz a hullám és így tovább.
Utána nem lehet egyből festeni, mert ledobja, szóval nincs értelme. Kb egy hónapot kell várni, mikor már befestheti az ember.
Kilógta magát egy hét alatt?? Milyen hosszú a hajad? Mert ha már elég hosszú, mondjuk hátközépig érő, azt már nem nagyon fogja be a dauer..mondjuk ezt egy fodrásznak tudnia kéne. Ha már hosszabb, és dauerolni akarsz, akkor csak a lenövést szokták bedauerolni pont a fent említettért.
Előtte nem érdemes befesteni, mert a dauer amúgy is kiszív a hajszínedből keveset, szóval a festéket is úgy ahogy van eltüntetné.
nem, nemolyan hosszú a hajam...most vállig érő, akkor váll alá érő volt...és igen szinte egy hét alatt kilógta magát..
én most ilyen nagyobb hullámokat szeretnék, az sem baj ha csak az alját fogná meg nem a tövétől hullámosodna..
Hát igen, aki ilyet akar, annak szenvednie kell vele, és kb félóránként fújni lakkal, hogy valahogy kinézzen.
Én is csináltam ezt még a dauerem előtt, és utáltam.
Amúgy azt is csinálhatod, ami nekem anno bevált, hogy este felcsavarod a vízes hajadat, aztán hajgumival rögzíted és abban alszol. Ha ilyen loknikat szeretnél, akkor kb 5-6 tincsbe csavard be. Reggel kibontod, és sokkal tovább bírja, mint ha sütővel csinálnád. Legalábbis nekem anno vagy 2-3 napig olyan maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!