Sötétbarnáról szőkére, mivel, hogyan?
Figyelt kérdés
Lenne még pár kérdésem:
1. Mennyi időbe telik? (Nem akarom gyorsan, inkább fokozatosan, hogy ne roncsolódjon)
2. Miért lenne jobb Oxy reload-dal csinálni? (sok helyen olvastam)
3. Természetesen fodrásznál csináltatnám, mennyibe kerülne kb.?
4. A szemöldökömet is befestessem majd, hasonló színűre? :)
Ilyen színű most a hajam: [link]
Ilyet szeretnék:
2011. jún. 28. 13:25
1/8 anonim válasza:
festett most is?
2-3x szőkitőpor,majd 1x festék,és ilyen lesz
csináltam,jó balzsammal ,hajápolóval nem roncsolódik a haj túlzottan
fodrász attól függ hova mész...
de egy sima festést anyukád/barátnőd is megtud
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, még sosem festettem. Ezért szeretnék először fodrászhoz menni! :)
2011. jún. 28. 13:55
3/8 anonim válasza:
milyen színű szemed van? ha sötét, akkor neked soha az életben nem lesz ilyen szőke hajad. Max. 1-2 napra de utána bevörösödik, ugyanis a sötét szeműeknek általában nem véletlenül sötét a hajuk is. A hajukban sok a vörös-pigment, ami a haj világosításánál nagyon csúnyán akadályozhatna a festést. Szerintem gyönyörű az a barna hajszíín. Ne akarj szőke lenni, mindenki az akar lenni. Szerintem egy szép barna (de olyan igazán szép, mint a képen) sokkal többet ér. A srácok pedig ha csak a szőke hajadért szeretnének, akkor azok elmehetnek a tudod hova :) Aki szép, az barnán is szép, aki csúnya az pedig szőkén is az. Én a barna hajamból szőkét csináltattam....rájöttem, hogy nem kellett volna. Amikor szőke volt a hajam, akkor nem látszott annyira, hogy milyen roncs lett az egész. Aztán visszafestettem barnára, és most jöttem csak rá, hogy tönkretettem a hajam. levágatom és 2 hét múlva vasalás nélkül is tök töredezett....most szépen megvárhatom, amíg lenő az a rész, ami szőke volt..:\ pedig teljesen roncs a hajam, így lassan is nő.
4/8 anonim válasza:
Jól át gondoltad? Annyira szép az a barna haj :( A barátnőm épp most festette vissza barnára a festett szőke haját. Annyira széttört szegénynek az egész hajat. Tisztára, mint egy szénakazal.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, barna szemem van. És elég sötét. Most elbizonytalanodtam. Pedig annyira szeretnék szőke lenni. Vagy világosbarna! :) Nem tudom. Akkor szerintetek ne változtassam meg? :S
2011. jún. 28. 17:58
8/8 anonim válasza:
mellesleg az a batna hajszín igencsak sötét, mégha nem is festett.mert ha nem festett annyira nem nehéz belőle ilyen szőkét csinálni. de egy hét után máris 2 centi lenövés fog látszani én is így jártam és nagyon csúnya volt. már pedig ha valaki ilyen sötét hajból hidrogén szőke akar lenni annak nem elég 1 vagy 2 havonta újra festeni. Mellesleg hagyján hogy festetni kéne 2hetente de ha valóban ilyen sötét barna a hajad akkor a sima szőke hajfesték nem dogja megfogni (max rézvörösre vagy világosabb barnára) tahát lekéne szivatnod minden egyes lenövés alkalmával. Lehet, hogy te szőke akarsz lenni DE A HAJAD NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!