Ha sötétbarnáról befestem a hajam feketére, akkor a lenövés majd mennyire fog látszani? Milyen időközönként kell festeni? Melyik festékkel festessem be?
2010. nov. 19. 09:01
1/7 anonim válasza:
A sztárokon tuti jól mutat full sminkkel, de szerinted neked is jólállna? Én mindenkit óva intenék a fekete hajszíntől. Annyira komorrá változtatja az arcot! Szerintem tök jó az eredeti hajszíned. Egyébként látszana a lenövés, rendesen, mert túl sok árnyalat különbség van közte.
2/7 anonim válasza:
Ja! A Jolienak a képen nem sötétbarna haja van! Inkább középbarna, mogyoróbarna.
3/7 anonim válasza:
Igen, angeinának világosbarna a haja, az nem sötét, tudom, mert nekem is ilyen az eredetim.
Ha kék/zöld a szemed és fehér a bőröd, az istennek se vállald be a feketét...undorító lenne. Maradj max. a sötétbarnánál.
5/7 A kérdező kommentje:
barna a szemem:D
2010. nov. 19. 10:03
6/7 anonim válasza:
A feketétől nehéz lesz megszabadulni,ha változtatni akarsz akkor inkább valami jó árnyalattal tedd szerintem,ne színmélységgel.
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is akartam fekete hajat, de mindenki lebeszélt, még a fodrászom is. Nem azért, mert nem állna jól, hanem mert nagyon káros. A fodrászom a Palette hajfestékcsaládjának a legeslegsötétebb barnáját ajánlotta. Ha rásüt a hajamra a fény, még akkor sem mondaná meg senki, hogy az barnával van festve:) Nem is roncsol annyira, mint a fekete hajfesték, meg nem is hullik a hajam. Másrészt ha megunom, nem kel megvárnom, amíg lenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!