Hajfestés sötétbarnáról ilyen színre, hány lépésben oldható meg?
a sötétbarnától egy árnyalattal világosabb a hajam. érdekelne, hogy ilyen hajszínt csak fodrász segítségével tudnék elérni, vagy van olyan hajfesték, ami egyből ilyenné varázsolja a hajat. (most nincs a hajam festve egyáltalán)
erre a színre gondoltam. csak azért másoltam be ide, mert mikor most rákattintottam a fenti linkemre, már nem ez jött be.
ja és ez a hajszín, milyen színnek mondható?
köszönöm a gyors válaszodat
Hát igen ez már kicsit másabb... :)
Az a baj hogy a te hajadat is látni kellene,de a festékek önmagukban,nem világosítanak.Ha nem annyira sötét a hajad talán menne világosítás nélkül.
Én amúgy talán csokibarnának mondanám.
Ha érdekel még valami kérdezz,szívesen segítek,fodrász vagyok.
Nagyon köszönöm a segítségedet! :)
[link] ilyen színű a hajam, most csináltam róla egy képet :)
Háát...
Így a messzi távolból ennyiből azt mondanám hogy én elötte egy kicsit leszivatnám,ha egy lépében szeretnéd.De ezt semmiféleképpen ne magadnak csináld!
Kedves utolsó!
Most aztán nagy okosságot mondtál,mert az ugyanaz,hogy le kell szívni.Az oxy reolad is tulajdonképpen szőkítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!