Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés sötétbarnáról ilyen...

Hajfestés sötétbarnáról ilyen színre, hány lépésben oldható meg?

Figyelt kérdés

[link]

a sötétbarnától egy árnyalattal világosabb a hajam. érdekelne, hogy ilyen hajszínt csak fodrász segítségével tudnék elérni, vagy van olyan hajfesték, ami egyből ilyenné varázsolja a hajat. (most nincs a hajam festve egyáltalán)

2009. nov. 18. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szőkíteni kell először,utána festeni,de azért ez egy elég világos hajszín,nem biztos hogy egyből ilyen lenne.Semmiféleképpen ne próbálkozz otthon,mert az a hajadba kerülhet!!
2009. nov. 18. 22:59
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

erre a színre gondoltam. csak azért másoltam be ide, mert mikor most rákattintottam a fenti linkemre, már nem ez jött be.

2009. nov. 18. 23:05
 3/11 A kérdező kommentje:

ja és ez a hajszín, milyen színnek mondható?

köszönöm a gyors válaszodat

2009. nov. 18. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát igen ez már kicsit másabb... :)

Az a baj hogy a te hajadat is látni kellene,de a festékek önmagukban,nem világosítanak.Ha nem annyira sötét a hajad talán menne világosítás nélkül.

Én amúgy talán csokibarnának mondanám.

Ha érdekel még valami kérdezz,szívesen segítek,fodrász vagyok.

2009. nov. 18. 23:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítségedet! :)

[link] ilyen színű a hajam, most csináltam róla egy képet :)

2009. nov. 18. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Háát...

Így a messzi távolból ennyiből azt mondanám hogy én elötte egy kicsit leszivatnám,ha egy lépében szeretnéd.De ezt semmiféleképpen ne magadnak csináld!

2009. nov. 18. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
nem kell leszívatni! vegyél oxy reoladot és utána rákened a kívánt színt, de leginkább 1 árnyalattal világosabbat ne hogy jobban befogja!
2009. nov. 19. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Most aztán nagy okosságot mondtál,mert az ugyanaz,hogy le kell szívni.Az oxy reolad is tulajdonképpen szőkítő.

2009. nov. 19. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
hát azért nem ugyanaz! ha leszívatod az tönkre teszi a hajad, ez pedig csak elhanyagolható mértékben károsítja.
2009. nov. 20. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül teszi tönkre,de ez legalább annyira károsító.Ezek egy és ugyanazon az elven működnek,hiába van bármi is ráírva.
2009. nov. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!