Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vasalja mindenki a haját?

Miért vasalja mindenki a haját?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mert ez a divat. De aligha egészséges rendszeresen vasalni...
2009. jan. 9. 16:40
 2/9 anonim válasza:
10%
mert még a hülyének is megéri 10k FT-ért egy darab ellenállást venni, amit különben fillérekért utánadhajítanak
2009. jan. 9. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azért,mert se nem egyenes, se nem hullámos, se nem göndör a hajam!Ha simán megszáírom,akkor tök csúnya lesz,és egyszerűbb kivasalni,mint körkefével kiszárítani!
2009. jan. 9. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
mert akinek göndör,annak egyenes kell, akinek meg egyenes, annak göndör kell :) ilyen az ember, mindig a másé tetszik jobban
2009. jan. 9. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is amiatt vasalom, mert ha natúran megszárítom, sehogyan se áll, se nem göndör, se nem egyenes, hanem olyan mint egy madárfészek. én a vasalást nem divatból csinálom. olyan ez nálam, mint a szemöldökszedés: azt sem divatból szedi az ember, hanem a szalonképes megjelenéséért.
2009. jan. 9. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem totál egyenes, és igen én göndört szeretnék :D, de olyan erősek a hajszálaim, hogy nem marad meg benne a hullám max pár órára arra meg nem érdemes elszurnom. És hát igen a mai divat ezt "diktálja", hogy a többségnek egyenes, mer az a jó.
2009. jan. 11. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azért vasalom mert nem akarok hasonlítani a nővéremre akinek göndör....xD Meg azért is mert nekem ez áll jól..:)
2009. jan. 12. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
ki az a mindenki?talan a valtozatossag kedveert.
2009. jan. 14. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:
én is vasalom, de csak azért, hogy álljon a frizurám valahogy. ugyanis nincs túl hosszú hajam és göndör lenne az eredeti, de úgy sehogy sem áll. szóval vasalnom kell heti kb. 2szer 3szor...
2011. febr. 12. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!