Félek hogy kicsúfolnak! (? ) (többlent. )
Szóval a problémám az ,hogy alapjáraton szép göndör hajam vaan,csakhhogy világéletemben vasaltam ,és modnjuk ugy hogy amikor megszáritom hajszáritóval akkor ien semmilyen hullámos..de ha magátol megszárad nagyon széép..És hát szoval régen sem hordtam ugy a hajam..és hát nekem olyan az osztályom hogy ha bemennék egy ilyesfajta hajjal :
volt olyan osztálytársam akinek ilyen haja volt de kicsúfolták a fiuk.:/ tudom h ők a hülyék,mert nincs mit csúfolni rajta...de folyton le mikrofn fejezték meg ienek-.-
és gyakrolatilag félek olyan hajjal bemmenni..pedig ugy tetszene..(:
valaki valami tanács?:/
nefoglalkozzak velük ?vagymi?
14/L
Imádnám ha ilyen hullámos hajam lenne!!
Ha kened tetszik, ne érdekeljen, ha másnak meg nem. Akkor nekik majd nem lesz olyan hajuk. Annyira nem értettem soha, hogy miért az számít hogy másnak mi tetszik :S
Örülnék ha ilyen hajam lenne, nekem szög egyenes, bármit csinálhatok vele sosem lesz egy napig sem göndör, hullámos...
A fiúk hülyék, nekik kell vmi amibe mindig bele köthetnek, de hidd el szép hajad van, hord bátran így.
Nekem is ilyen hajam vaan.:P :D(Y)
szerintem nagyon jóó,legalábbis nekem ezt mondták.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!