Mit kezdjek a hajammal így ?
Figyelt kérdés
A problémám, hogy nem szeretem a barna hajamat, ezért mindig festem, de már a szőkítő annyira tönkretette, hogy nagyon ritka,és ezt a festést tovább akarom folytatni de felek alig lesz hajam. Esetleg lehetne rá valami jó módszer, hogy ne tegye így tönkre?tegnapelőtt 22:05
1/3 anonim válasza:
Miért nem használsz parókát, amíg hagyod pihenni a hajad? Már nagyon jó minőségű parókákat kapni a boltokba, amiről nem tudod megmondani, h nem igazi haj.
2/3 anonim válasza:
Ha a hajad már ritkul, akkor valószínűleg az egész haj szerkezete károsodott... Itt még örülni kell, ha a megmaradt hajad menthető és nem töredezett el az egész. Érdemes lenne abbahagyni a szőkítést, hogy megőrizd, ami még megmaradt a hajadból.
Szerintem pár év szünet. Esetleg alpecin sampon a hajhullás miatt? Világosítani csak szőkítővel tudod, szóval hacsak nem akarsz fekete hajat, sajnos offos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!