Mihez kezdjek a makacs hajammal?
Normális hajápoló szerek kellenek.
Sampon, hajpakolás, kondicionáló. Esetleg kiegészítésnek hajszárítós krém és hajolaj.
És körkefével szaritsd a hajad, mint a fodrász. YouTubeon biztosan van ilyen videó.
Termékajanlot meg ha gondolod írok, csak írd meg, hogy lehet-e professzionális vagy drogériás.
Hajápoló szerek ahogy az első írta
+ Hajvasaló és párataszító spray.
Ha nagyon makacs a hajad ahogy írtad és az a cél, hogy lelapuljon, akkor érdemes egy gőzölős hajvasalót venned, attól a legnagyobb oroszlán sörény is össze csoffad az első mosásig.
Egy fodrász szerint még növesztenem kell hogy legyen nagyobb a tömege amitől már természetesen lelapul és kezelhetővé válik. Ami nem gond, mert hosszú hajat akarok, de ez az átmeneti se nem hosszú-se nem rövid időszak a leg rosszabb. A körkefés megoldás nem rossz, megadja az irányát szárítás közben, utána könnyebb beállítani zselével, nem akar annyira felfelé ágaskodni.
Hajápoló szereket ajánlhattok, férfiként eddig nem nagyon érdekelt ez a téma, de úgy tűnik muszáj lesz megbarátkoznom velük.
És drogériás vagy esetleg professzionálisat ajánlunk?
Én elsősorban dm-ből tudok javasolni. A sampont azt neked kell tudnod. Én jobban szeretem a géles állagú, könnyedebb samponokat. Ilyen pl a balea med sampon(rossmannbol az isana med ami hasonló). Hajpakolásbol megprobalhatod a balea spliss protectiont. Ezt hajmosas után kell használni. Kinyomkodod a vizet a hajadbol(akár törülközővel), rakensz mondjuk diónyi mennyiséget és rajta hagyod egy 5-10 percet végül óvatosan atfesulod a hajad, hogy mindenhova is jusson belőle. Leoblited és utána jöhet egy balzsam(kondicionáló néven is fut).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!