Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mihez kezdjek a makacs hajammal?

Mihez kezdjek a makacs hajammal?

Figyelt kérdés
Extra dús, makacs hajjal áldott meg a sors ami meghazudtolja a fizika törvényeit és még 20 centisen is képes minden szál égnek állni. Semmi extrát nem akarok csak simán hátrafésülni, de hiába kenem bármivel, kb 5 percig tart az eredmény. Eddig a zselé vált be, az is napi 2x, de már elég sok kell rá hogy megálljon. Próbáltam waxot, pomádét, olcsót, drágát, víz alapút és olaj alapút is, de mint halottnak a csók. 10 perc után már tüskésen áll fel a hajam, nem győzöm fésülgetni, ha sokat teszek a hajamra akkor olyan csapzott a kinézetem tőle mint akit nyakonöntöttek egy vödör vízzel (cserébe az olajos pomádétól kínszenvedés megszabadulni). Próbáltam vizes és száraz hajra is kenni de nincs különbség. Hajmosás után hajszárítóval is hátrafelé fújom, közben fésülöm a hajam, de végül oroszlánsörényem lesz amit próbálok lelapítani a 'csodaszerekkel' de kevés sikerrel. Mit tegyek? Még növeszteni akarnám, de egész nap nem hordhatok sapkát. 35/F
2023. febr. 9. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Normális hajápoló szerek kellenek.

Sampon, hajpakolás, kondicionáló. Esetleg kiegészítésnek hajszárítós krém és hajolaj.

És körkefével szaritsd a hajad, mint a fodrász. YouTubeon biztosan van ilyen videó.

Termékajanlot meg ha gondolod írok, csak írd meg, hogy lehet-e professzionális vagy drogériás.

2023. febr. 9. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nullásgép, borotva.
2023. febr. 9. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Hajápoló szerek ahogy az első írta

+ Hajvasaló és párataszító spray.

Ha nagyon makacs a hajad ahogy írtad és az a cél, hogy lelapuljon, akkor érdemes egy gőzölős hajvasalót venned, attól a legnagyobb oroszlán sörény is össze csoffad az első mosásig.

2023. febr. 11. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Egy fodrász szerint még növesztenem kell hogy legyen nagyobb a tömege amitől már természetesen lelapul és kezelhetővé válik. Ami nem gond, mert hosszú hajat akarok, de ez az átmeneti se nem hosszú-se nem rövid időszak a leg rosszabb. A körkefés megoldás nem rossz, megadja az irányát szárítás közben, utána könnyebb beállítani zselével, nem akar annyira felfelé ágaskodni.

Hajápoló szereket ajánlhattok, férfiként eddig nem nagyon érdekelt ez a téma, de úgy tűnik muszáj lesz megbarátkoznom velük.

2023. febr. 13. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

És drogériás vagy esetleg professzionálisat ajánlunk?

Én elsősorban dm-ből tudok javasolni. A sampont azt neked kell tudnod. Én jobban szeretem a géles állagú, könnyedebb samponokat. Ilyen pl a balea med sampon(rossmannbol az isana med ami hasonló). Hajpakolásbol megprobalhatod a balea spliss protectiont. Ezt hajmosas után kell használni. Kinyomkodod a vizet a hajadbol(akár törülközővel), rakensz mondjuk diónyi mennyiséget és rajta hagyod egy 5-10 percet végül óvatosan atfesulod a hajad, hogy mindenhova is jusson belőle. Leoblited és utána jöhet egy balzsam(kondicionáló néven is fut).

2023. febr. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!