Mit kezdjek az ilyen hajammal?
Este kifesulod es feltekered kontyba es hajfumivsl osszekotod a kontyot.
Reggelre loknis hullamos lesz az egesz enyhen.
Hasonloan seprus szaraz hajam van. Nem szabad vasalgatni. Ez sokkal nagyon volument ad neki,sikkal dusabbnak hat tole szerencsere! Orulj neki.
Próbáltad már, hogy hullámosként kezeled az egészet? Nagyon sok videó van a neten, persze először ijesztő lehet, mert sokan túlbonyolítják, de ajánlom hogy egyszer próbáld meg azt hogy hajmosás után (hajbalzsamot ne feledd!) kifésülöd és utána egy kevés hajzselével/habbal így össze "scrunching"-olod. Nem tudom jobban elmagyarázni, de sok videó van róla:D Lehet hogy a hajad egyenesebb részeinek is tetszeni fog, és szépen behullámosodik.
Természetesen olyan is van, hogy valakinek egyszerre egyenes és hullámos a haja, ilyenkor én is inkább hőmentes göndörítést ajánlanék. Vagy pedig azt, hogy beszerzel egy nagyon jó hővédőt illetve egy vasalást könnyítő gélt, belinkelem azokat amiket én használok, nekem alapból 2a-s hajam van, de ha ezeket használom és kivasalom, akkor kicsit hosszabb ideig úgy marad, és nem is károsodik annyira, pedig én festem is.
A szérum amit vizesen rákenek:
És amit vasalás előtt fújok a száraz hajamra (de őszintén bármelyik jó, szerintem):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!