Gyors anyasmink kialvatlan, öregedő,de zsíros bőrre?
Elsősorban alapozót vagy BB krémet,esetleg púder keresek.
Korpás szeborreas bőröm van,azaz zsírosabb,viszont vizhianyos. Alulról súrolom a negyvent,már nem működik sajnos az,ami tíz éve,de már az sem ami öt éve a két gyerek előtt.
Szeretném ha nem egy nyúzott lestrapalt nő nézne vissza rám,de eddig az alapozokkal nem sokkal jobb volt a helyzet,mert beleült oda,ahová nem kellene,vagy kényelmetlen és alig várom,hogy lemossam,esetleg öt perc után atfenylik,vagy úgy kiszárítja,hogy még jobban kiemeli a ráncokat.
A pirosito ugyanez.
Jó lenne ha elérhető áron lenne mindez,ez azt jelenti hogy maximum egy ötös per termék. (Ha van olcsóbban is az csak jó)
Hasonló paraméterekkel rendelkezők,mit használtok?
A te bőr problémáidat szerintem arcápolással kéne kezelni, meg esetleg táplálkozással, pihenéssel.
Olyan smink nincs, ami megváltoztatja a textúrát, márpedig ha neked hámlik az arcod, az az lesz.
A másik kérdésem, hogy nem lehet, hogy a sminked egy része szilikonos, a másik meg vizes bázisú? Ez szokott még lenni.
Én 35 vagyok, én alapozót ritkán használok, hétköznapra korrektort szoktam csak.
A NARS nagyon jó, de ez bizony drága. Zsíros bőrre meg az Estée Laudert szokták mondani mint szent grált, de az is hasonló árkategória.
Plouise Cheek Of It pirosító, de sajnos ez is picit drágább, de ez a következő 300 évre elég, olyan pigmentált.
5000 alatt bizony inkább tini márkák lesznek, de Makeup Revolution IRL filter még egész jó.
Maybelline Superstay 30 h
Elf putty cream blush esetleg?
Sukin Hidratáló arckrémet, illetve télen a számra és az orromra vazelint szoktam tenni, meg Sudocremet, hogy ne száradjon ki.
Köszi,megnézem amiket írtál
Jelenleg nem sminkelek merz szerintem rosszabb azzal mint anélkül
Alapozót legalábbis nem,szempillaspirál rúzst használok, a szemoldokom tetovált azt rendben van
Kozmetikushoz kéthavonta autók el kb
Borapolasban nem tudok többet tenni,két kisgyerekem van,brutál alvok,öt éve nem aludtam ki magam,napközben is a kisebb meg huszonnégy órából huszonhatot tesz ki
Sajnos sok a pigment foltok is,ami nem nap,hanem a terhesség miatt (chloasnma gravidarium).
Ezekre is vannak már szuper megoldások,de egyelőre még nem tsrtok ott,hogy erre költok anyagiak terén.
Bocsi ha hibás lett most rajtam lóg a gyerek nem tudom ellenőrizni remélem érthető
Aha, értem.
De ja, szerintem a bőrápolásre kéne fordítani, esetleg elmenni feliratni valamit bőrgyógyásznál.
Egy krémet fürdés után felkenni annyira nem nagy cucc, sőt, kevesebb macera mint sminkelni.
Ó,használok én krémeket!
Az a baj hogy én már nem bízom a drágább cuccokban sem
Az említett estee lauder alapozót próbáltam,nem rossz de nem ér meg annyit,plusz nagyon jól fed,nekem a hétköznapokban nem kell ennyire .
Háda labo tokyo istenitett hidratora,beauty of joseaon cuccai,biobaza alaopzoja, meg még sorolhatnám, nem rosszak,de nem éreztem hogy többet tudna mint egy olcsóbb krém. Bár volt közte olyan ami szrnak a pofon...
Bőrgyógyász..hát az csak az ő által végzett non invaziv cuccokat javasolna,persze joggal, ő abból él.
Nem Palvin Barbi akarok lenni,csak egy kis egységesítést szeretnék. Eddig legjobban a cstrice hd liquidje vált be,de négy öt óra után nekem az is olyan,hogy alig várom, lemossam,plusz kicsit túl sok hetkoznapra.
(Fun fact: tizenpar éve kozmetikuskent végeztem,úgyhogy a bőrrel kapcs tisztában vagyok dolgokkal. Aztán atnyergeltem banki vonalra) Még azt is tudom,milyen összetevőt érdemes nézni. Egyszerűen az időmbe nem fér bele hogy feltérképezzék a jelenlegi kínálatot,plusz anyagiakban sem ez az első.
Na mennem kell mert ez alatt a szosszwnet alatt a gyerek legombolyitotta az egész wc papírt.
Köszi a választ,örülök neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!