TNiki kérdése:
Mi alapján válasszak testápolót?
Figyelt kérdés
Annyi termék van már a piacon, hogy nem tudom már követni, és érdekelne, hogy milyen szempontok alapján érdemes választani. A reklámban nyilván mindegyik, mindenre a legjobb, de mire figyeljek ténylegesen?ma 11:53
1/2 anonim válasza:
Én csoportokban olvasok véleményeket, meg amiket a barátnők ajánlanak. Vannak márkák, amikről már kialakult pozitív véleményem, és első körben azokból válogatok, aztán ha bejön valami új, akkor azokra is sokszor elcsábulok.
2/2 anonim válasza:
Fel kell először is állítani, hogy mi alapján szeretnél választani. Mész egy adott márka után, ami lehet, hogy tele van mesterséges összetevőkkel, vagy inkább a természetes, natúr összetevős termékeket részesíted előnyben.
A dm-ben kapható natúr kozmetikumok nagyon jók. Ha jársz különböző natúr rendezvényeken, ott is tudsz venni természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat. Lehet, hogy egyesek drágábbak, mint az agyon reklámozott Loreal, vagy Nivea, de van, amik olcsóbbak tőlük.
Én csak natúr kozmetikumokat használok, mert így legalább tudom, hogy amit beszív a bőröm és bejut a szervezetembe összetevő, az nem lesz a szervezetemre nézve káros.
Nem mindig az a jó, amit a reklámokban látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!