Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen fajta sampont használja...

Milyen fajta sampont használjak és heti hányszor mossak hajat, hogy ne legyek korpás?

Figyelt kérdés

Évek óta heti kétszer szoktam hajat mosni, a többi nap csak vízzel. Egy-egy rövidebb időt leszámítva korpás a hajam. Ha hajat mosok, aznap és másnap szép tiszta a hajam, majd utána nap ilyen apró száraz korpa jelenik meg, utána meg nagy darabok és a hajam is zsíros és büdös lesz.

Mit lehetne ez ellen tenni? Már nem merek sapkát se hordani, mert ha leveszem és utána megborzolnám a hajam, tuti korpás lenne.

A múltkor két nap után újra hajat mostam és másnapra teljesen kiszáradt a fejbőröm és tiszta korpa lett a hajam.

Egyébként mindehol sima rövidre nyírt hajam van, maximum 3 centisre hagyom meg.

22/F

dec. 9. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom:

[link]

Rá van írva a dobozra, hogy hogyan kell használni. Csinálj végig egy kúrát (ami egy doboz).

dec. 9. 20:23
 2/5 anonim válasza:
50%
Szia, nekem is regen korpas volt a hajam, nekem a head and shoulders bevált, a korpát eltüntette, viszon ha jól tudom akkor az hosszú távon nem túl jó a fejbőrnek/hajnak. De amugy fodraszodat is megkerdezhetned h mit ajanl
dec. 9. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Fekete henna festéket pont koroa ellen használják indiában. (Indiaitól tudom.)
dec. 11. 05:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Uriage márkát ajánlom, nekem csak ez tette rendbe a fejbőröm. Iszonyatosan viszketett, korpásodott...
dec. 12. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Azis simán lehet hogy csak nem öblíted ki rendesen nekem is ez volt a bajom azt hittem hogy én is korpás vagyok pedig csak lusta voltam mindenesetre próbáld meg hogy oblited több ideig.

jan. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!