Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Korpás zsíros haj, és problémá...

Korpás zsíros haj, és problémás fejbőr? Milyen sampont, balzsamot használjak? Hová menjek el a problémával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki hasonló cipőben jár / fejbőrhöz ért / hajproblémákhoz ért, vagy csak ismerősének volt ilyen gondja és tudna válaszolni rá annak köszönöm előre is!

Azt szeretném megkérdezni, hogy korpás és zsíros hajra milyen sampont ajánlotok, használtok ti, akiknek ez a problémája van / volt?

Bevált?

Illetve milyen balzsamot kellene használnom a haj és fejbőr ápolásra?

A fejbőr fáj alapból is, ha mosom akkor is picit fáj, meg olyan mintha csípések lennének rajta és szúr.

haj - zsíros és korpás hajtípus

fejbőr - fáj a fejbőr és csíp + hajmosásnál is fáj kicsit

A hajat minden 2. nap mosni kell mert akkor már meglátszik rajta hogy korpás és zsíros minden baja van meg be is kell fújni száraz samponnal!

Bőrgyógyászhoz kéne elmenni ezzel a problémával, vagy kihez?

Kb mellig érő hajról van szó, picit le kell vágni belőle, mert ha rövidebb akkor kevésbé fáj hajmosásnál!

Szóval előre is köszi ha tudtok ajánlani nekem

-Sampont (zsíros és korpás hajra)

-Balzsamot (fájó/szúró fejbőrre, vagy viszketőre?)

2021. dec. 6. 14:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Mitől lehet a fejbőr/haj problémák? Lehet allergént tartalmaz az a sampon amit használok?
2021. dec. 6. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló probléáim vannak. Szilárd samponra váltottam, az sokat javított a helyzeten.

A napvirág pl. ár-érték arányban jó, ezt használom:

[link]

De van drágább is, ami szintén jó. A sajátmárkásak nem jöttek be, ami Dm-ben kapható még ilyen helyeken.

2021. dec. 6. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Kosziii!! :) egy próbát megér akkor! :)
2021. dec. 7. 02:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Millió sampont kipróbáltam erre a problémára, a Nizoral is csak ideig óráig segített. Ami tényleg de tényleg hosszú távon bevált, az a Vichy zsíros korpára való samponja.
2021. dec. 12. 15:22
 5/5 anonim válasza:

A kérdezőnek még annyit, hogy ne keverd össze a két dolgot! A haj zsíros, és a "fejbőr" ami korpás! A korpa pedig egy bizonyos gomba fajtától van jelen.

ui: a vichy-t én is ki próbálom most, hátha. A nizoral ideig óráig jó, az alpecin pedig egy évvel ezelött, amikor használtam, kiváló volt, de az uj kisebb széria elég szar lett mostanra, napi használat után épp hogy hat, így én is épp keresek valami normálisabb sampont.

2023. ápr. 9. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!