Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tegnap mostam meg a hajam és...

Tegnap mostam meg a hajam és már zsíros! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve, nem tudom mit csináljak. A hajam egy vagy nagyon max két napot bír ki hajmosás után. Nekem ez nagyon rossz hogy ilyen gyakran kell mosni. Más haja ahogy hallom kibír egy vagy akár két hetet is, annyira száraz nekik. Tegnap 4 óra körül mostam meg és már most zsíros. Az arcom is ugyan ilyen, megmosom, pár óra múlva törölni lehet róla a zsírt. Mitől van ez?

dec. 31. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Száraz sampon?
dec. 31. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már. Olyan rossz érzésű volt a hajam tőle, nem friss hogy inkább megmostam.
dec. 31. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
A hajat nem mosni, hanem kefélni kell megfelelő minőségű szőrkefével, naponta kétszer (reggel-este). A kefe sertéire tapad a hajról a faggyú és akkor azt a keféről kell lemosni.
dec. 31. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha szabadságon vagy próbáld meg minél kevesebbet mosni. Ha nagyon zsíros max tiszta vízzel, es hanyagold a hőhatásokat pl ne basald ne göndörítsd langyos levegőn szárítsd. Arcoddal pedig menj el kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz tud rá ajánlani vmi krémet.
tegnap 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!