Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy fodrász által elkészített...

Egy fodrász által elkészített hajfestés tényleg 30 ezer forint?

Figyelt kérdés
Egyik barátom mondta, hogy neki a haját 30 ezerért festette be a fodrásza, mindenhol ennyibe kerül?

tegnap 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Asszony fodrásza egy teljes festés 60-80e 😂

Úgyhogy ja.

tegnap 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 34ezer volt a múlt héten a festés-vágás, és csak félhosszú hajam van. 🤷‍♀️

Vannak ennél drágábbak is (főleg, ha szőkíteni is kell, az időben és árban is megdobja), de természetesen vannak olcsóbbak is.

Én inkább rászánom ezt az összeget, de cserébe olyan fodrászom van, akiben vakon megbízom, egyszerűen csak leülök hozzá, hogy alkoss valamit. És alkot. :)

tegnap 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
30-ért max rövid hajat festenek, mosás, vágás nélkül. Kisebb településeken még lehet hogy belefér más is.
tegnap 19:01
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem már olyan 8 éve 25 volt a hosszú hajam festése, igaz nagy váltás volt, azért fordultam fodrászhoz. Mostanság szerintem 60-70 alatt nem úsznám meg. Egy sima szőkítés nélküli közepesen hosszú haj festése 40 körül van ahogy hallom ismerősöktől.
tegnap 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Hosszú haj festés vágás kb 12000Ft.
tegnap 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!