Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyen hajfestes...

Hogyan legyen hajfestes nelkul barna a hajam?

Figyelt kérdés
Napokban szodabikarbonat hasznaltam apolasi celbol, de elegge kifeheredett, igazabol sargas szinu es elotte barna volt. hajfesteket nemszeretnek hasznalni, de azonnali es gyors megoldas kene hogy legalabb nezzen ki valahogy a hajam.koszonom a valaszokat.

szept. 9. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Kimosható hajszínező. Vagy az is a festék kategóriába tartozik? Az amúgy csak a felszínét fogja be a hajszálaknak, ha a hajad egészségét félted, és mivek a jelenleginél sötétebb árnyalatot szeretnél, szőkíteni se kell hozzá.

Ha a szín sárgás mivolta idegesít inkább, vannak ezek a lila samponok. Nem próbáltam még, de hihető, hogy működhetnek, mert a sárga és a lila komplementerek (azaz egymás ellentétei), és elvileg keverve szürkés tónust kell, hogy adjanak.

szept. 9. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Diófa levelének leve, eredeti henna. A diólevele leve még ápol és puhábbá is teszi.

Ne roncsold a hajadat feleslegesen.

Combközépig érő szőkésbarna hajam van.

Halványabbat akarok, akkor napon hagyom, ha sötétebbet akkor dió.

szept. 9. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ui.:

Szépség divat -> bőr és hajápolás kategória kedves kérdező és 1-es.

szept. 9. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:
1es koszonom, holnap kiprobalom amit irtal es ha ugy sem tetszik maradok a 2es megoldasnal.
szept. 9. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:

"szodabikarbonat hasznaltam apolasi celbol"

Elsősorban sürgősen abba kell hagyni annak az állatnak a követését, aki azt tanácsolja, hogy lúgot önts a fejedre. A szódabikarbóna NEM hajápoló szer!

szept. 13. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
igen tudom, tobbet nem fordul elo ui: befestettem vegul a hajamat mas nem segitett
szept. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!