Jol tettem hogy kisétáltam a fodrásztól? Ti mit tettetek volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Fodrasznal voltam es tusszentettem egyet mikozben vagta a hajamat. Latta hogy az orrom ele emelem a kezemet megse hagyta abba es belevagott a hajamba. Azt mondta h akkor levágja a tobbit is ugyanolyan rovidre hogy egyseges legyen, de en felalltam es kisetaltam onnan. Most mit csinaljak? Menjek vissza holnap hogy csinálja meg ingyen vagy menjek masik fodraszhoz? Helyre lehet ezt hozni? A fodrásztól nem lehet valami karpotlast kerni hogyha már ekkora ökör marha volt?ma 18:46
1/5 anonim válasza:
Nem, a kártérítés kevés lesz, a TB-hez menj be inkább, ezzel már valószínűleg le is százalékolnak.
2/5 anonim válasza:
Itt te voltál a marha, nem a fodrász. Eleve ha a hajad vágja, akkor nem a kezed figyeli, másrészt meg nem szóltál neki, hogy tüsszenteni kell, várjon kicsit.
Az, hogy elmentél szó nélkül, bunkóság volt, vissza hiába akarnál menni nem fog veled szóba állni.
4/5 anonim válasza:
eleve, mennyire rövidről beszélünk? mekkora területbe vágott bele?
5/5 anonim válasza:
Kamu, ha tüsszentesz előredől a fej, nem lehet belevágni. És a haj a fésuben van, onnan csak kihúzódhat, visszafelé nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!