Álmomban lelőttek, meghaltam és szellemként kisétáltam a kórházból. Mit jelenthet ez az álom?
Álmomban orvosnál voltam vártam,hogy behívjanak és otvolt egy fiu (sosem láttam) aki zaklatott,rossz érzésem volt mellette próbált érzelmileg zsarolni azt álitotta átvertem pedig ő szeret.Furcsa volt álmomban hisz sosem láttam ezt a fiút,rosszat akart nekem mert alitolag begbantottam.Furcsa volt álmomban,hogy miert akar rosszat valaki aki azt álítja szeret.
Azt sem tudtam mi a neve vagy hány éves otvolt egy lány akiről azt hittem a testvére.De nem az volt a lány azt mondta,nevét nemtudtam meg viszont kiderült 19 éves.Fura mert en 26 vagyok.
(Bár sosem érdekelt a kor)
Egesz vegig a kórházba voltunk,de kiderült hiába várok az orvosom rendelője eltűnt.Keresni indultam közben egy szexuális képek ugrottak be róla és rólam.
Felértem egy rendelőbe és otvolt.Hivtam a barátat,hogy hol van mert nem erzem jol magam.Viszont ő azt hajtogatta,hogy tudja hol vagyok,hogy avval a fiuval vagyok mert valaki képeket küldött neki rólunk.
Ki mentem a teraszra ami nagyon magas volt es gondolkodtam,hogy leugrok mert nem birtam elviselni ennyi hülyeséget ami megsem történt.Egy orvosi ágy lábához voltak a kezeim kötözve ez volt a következő kép.Én csak vártam,hogy a párom jöjjön értem.De a srác bejött éá lelőtt.Utána találtak rám holtan.És én elsétáltam mint szellem.Le a képcsőken ki a kórház elé utána rájöttem repülni is tudok es probaltam hazamenni egyre magasabra repülni de olyan nehéz volt.Láttam az utat és elindultam haza de felébredtem és megkönyebült.Mit szóltok?Nemszoltam minden álmomután kutatni.De az valahogy érdekelt.
Én egyszer hasonlót álmodtam.
Azt álmodtam hogy egy plázában vásároltam,és a semmiből megjelent egy férfi akinél egy pisztoly volt majd lelőtt engem,meghalltam és láttam magam egy kórházi ágyban feküdni,volt mellettem egy angyal is,aki végig kísérte a halálomat.Halálom után még elakartam búcsúzni anyukámtól,meg is jelent azonnal,és beszéltem hozzá meg simogattam de ö nem látott.Majd az angyal azt mondta hogy még nem mehetek haza(menyországba)mert előtte megkell tanulnom szeretni másokat,meg segítenem kell másokon.Majd felébredtem.
Hú én már el is felejtettem ezt az álmot de ahogy olvastam a hozzászólásod #6 újra végig futottam és majdnem tisztán előttem van.
Amit írsz ez elgondolkodtató.
Igazából nem nagyon szeretek másokat de azért mert mindig én voltam az aki segített, hálátlan feladat és érzéketlenné tesz.
Szóval nem olyan jó megtanulni szeretni.Legalább is én már csalódtam eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!