Miért van az, hogy amióta az új lakásomban vagyok, egyszerűen minden egyes alkalommal. Mikor elalszom, nagyon sötét, és mély rémálmom van?
Ha nem tudod eldönteni, hogy dicsekedni akarsz vagy panaszkodni az új lakásoddal, akkor azon agyalj, hogy miért félsz a változástól és a régitól való elszakadástól.
A rémálmok nem a lakás miatt vannak (meghalt emberek ártó és kísértő szellemei, és egyéb badarságok), hanem a benned zajló problémák miatt. Vannak szellemek, vannak lelkek, akik egy ideig nem tudnak távozni és félúton ragadtak. De ők nem árthatnak senkinek.
Szóval mitől is félsz valójában? (Ne nekem válaszolj, csak magadnak.)
Próbáld meg “belakni” a helyet...
Kanapéra valami pihe puha pléd agyra szinten valami megnyugtató ágytakaró, esetleg estenként egy illatosított gyertya gyujtása...
Stb.. a lényeg, hogy legyen valami, ami biztonság érzettel tölt el éjszaka...
Valószínű, hogy tudat alatt még kicsit félsz az új helyen, nem szoktad még meg...
Én hasonló helyzetben voltam mikor egy új helyre költöztem és teljesen egyedül voltam, úgy tudtam elaludni, hogy alap zajnak bekapcsoltam a tv-t, hogy legyen valami fény és némi hang, az olyan biztonság érzetett adott nem féltem és elmúltak a rémálmok, meg a félelem érzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!