Nektek volt már olyan hogy munkahelyről kisétáltatok? Valami nem tetszett, felhúztak stb?
Figyelt kérdés
Mondjuk elkezdtetek dolgozni, majd olyan pl. 9 óra fele leléptetek? Ti már tettetek ilyet? Csak úgy kérdem mással történt e már ilyen.2016. júl. 2. 17:42
1/29 anonim válasza:
Velem még nem, de egy közvetlen kolléganőm megtette egyszer.
2/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Haragszol erre a kolléganődre?
2016. júl. 2. 17:49
3/29 anonim válasza:
Nem , jót röhögtem rajta mikor meghallottam, hogy lelécelt úgy 11.00 körül egy szép nyári napon . Ez történt egyébként 2014-ben .
4/29 A kérdező kommentje:
Akkor jó.
Én a héten tettem meg. Egész egyszerűen nem tudtam tovább elviselni azt a fejetlenséget. Valahova meg mindig behívnak, van mérnök diplomám. Nem tudtam tovább elviselni a kollégák hülyeségeit.
Ennyi.
2016. júl. 2. 17:55
5/29 A kérdező kommentje:
Beültem az autóba kedden azt viszlát. Még reggel.
2016. júl. 2. 17:56
6/29 anonim válasza:
Megesik az ilyen :D A kolléganőm sem szólt senkinek, összecsomagolt, aztán se szó se beszéd kisétált a kapun . A biztonsági őr nem látta volna azt hitte volna az aki kereste, hogy a föld nyelte el .
7/29 anonim válasza:
Ha jól sejtem, azóta se bántad meg.
Léptem ki már cégektől kellemetlen főnökök miatt, de nem ilyen villám módra.
8/29 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg. Felmondásom már elküldtem a cégnek.
Személy szerint nem szeretem ha agyon hülyítenek egy cégnél. Meg olyan szerencsétlenke kollégák is voltak. Interneten találtam a céget.
Lesz következő. Ennyi.
2016. júl. 2. 18:07
9/29 anonim válasza:
Én is így jártam. Nem tudtam elviselni a főnököm baszogatását. Épp telefonon beszéltünk, amikor megmondtam neki, hogy na jó, nekem ebből elég és hazamentem. Rendeztük még a papírokat, azóta nem láttam.
10/29 anonim válasza:
Egyik munkatarsam is ezt csinalta... elment bulizni egyik este es 3 napig senkinek sem vette fel a telefont. Siman elkuldtek neki a cuccait postan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!