A pennyben véletlen levertem a polcról egy dobozos kávét és szétloccsant de én nem szóltam senkinek, csak kisétáltam. Szerintetek legközelebb ha megyek oda szólni fognak érte?
Figyelt kérdés
Bocsi ha rossz kategóriába írtam2022. jan. 5. 15:23
1/15 anonim válasza:
Szerintem náluk ez bele van számítva mint járulékos veszteség.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor többet ne menjek oda?
2022. jan. 5. 15:29
3/15 anonim válasza:
Én ilyenkor szólok és még sosem kellett kifizetnem. Nem konkrétan Penny volt az igaz hanem meki és tesco.
4/15 A kérdező kommentje:
De féltem, hogy még a takarítás is kifizettetik velem, úgyhogy nem szóltam
2022. jan. 5. 15:35
5/15 anonim válasza:
Dehogy fizettetik ki a takaritast. Ha sáros cipőben járkálsz a boltban azt se fizettetik ki.
6/15 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted ezek után visszamehetek még oda?
2022. jan. 5. 15:40
8/15 anonim válasza:
Amúgy tényleg, ebbe már én is gondoltam bele, ha véletlen le lököm a polcról a legdrágább viszkit a Tescoban, akkor azt sem fizettetik ki?
9/15 A kérdező kommentje:
De így is, hogy nem szóltam?
2022. jan. 5. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!