Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A pennyben véletlen levertem...

A pennyben véletlen levertem a polcról egy dobozos kávét és szétloccsant de én nem szóltam senkinek, csak kisétáltam. Szerintetek legközelebb ha megyek oda szólni fognak érte?

Figyelt kérdés
Bocsi ha rossz kategóriába írtam
2022. jan. 5. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szólnod kellett volna.elég disznó dolog hogy visszatetted és eljöttél.

Én németben ejtettem le egy üveg ajvárt miközben pakoltam a kasszaszalagra,ott nem kellett kifizetni.

2022. jan. 5. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a Sparban vertem le véletlen egy dobozos zöldborsót ma a polcról, pont ott volt egy árufeltöltő és látta azt mondta semmi baj és ment feltakarítani, nem kellett kifizetni
2022. jan. 5. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Azért verted le, mert rosszul rakták a polcra. A naponta vásárlók által összetört áruk értéke kb. százada lehet annak, mint amit lejárat miatt kell kidobni.
2022. jan. 5. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Menj nyugodtan, erre jó a maszk, minden ember egyforma benne, nem fognak felismerni.
2022. jan. 5. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég paraszt dolog. Jobb ha nem mész oda. Ne hidd hogy nem tudják ki volt.
2022. jan. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!