Tor böngészőn keresztül illegális tartalom megnyitása véletlenül?
100%
Egyrészt a hatóságok nem a látogatókra vadásznak, hanem az elkövetőkre/bűnözőkre. A barátod gondolom nem követett el bűncselekményt.
Maximum valami vírust szedhet össze, de nem akarlak riogatni.
Nem lesz baj.
Viszont ezt a véletlenül szöveget hagyjuk :D ha használod a tort, akkor se lesz az orrod alá dugva a durva oldalak... Tudni kell mit keresel, és csak akkor jutsz el hozzájuk.
Tor-on lehet egyáltalán "véletlenül" találni valamit ?
Még amikor a köztudatba bekerült hogy "hudefa$za" kipróbáltam, de egy sima index fórum megnyitása percekig tartott neki...
Na jó az is lehet, hogy én vagyok hozzá balfa$z.
Először is véletlenül lehet linkre kattintani. Én torch keresőben kerestem rá azt hiszem valamilyen tudományos eredményekre vagy földön kívüliekre. Három linket adott be. Ebből az első kettő nem működött. A harmadik meg CP volt. Konkrétan semmi köze nem volt a keresésemhez. Semmi nem utalt rá (cím, leírás), hogy az az lenne. Megnyitottam és beadta.
A második meg, hogy ezzel mindenki be van szarva, hogy rámegy egy oldalra és egyből FBI open up. Először is tisztában vagyok vele, hogy itt a "véletlen" az sokszor nem is véletlen hanem direkt van csak érdekli őket, hogy lehet-e ebből baj. Másodszor meg nem kell tartani tőle. Három dolog van a Dark Weben ami illegális jogilag (ebből az egyiket ha jól csinálod rád sem bizonyítható). Ezen kívül bármi mást csinálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!