Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nőkön miért látszanak...

A nőkön miért látszanak hamarabb az öregedés jelei?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nő látok a 20-as évei közepén tele ráncokkal, megereszkedett mellekkel, öreges testtartással. A férfiaknál ez jóval később kezdődik el kb a 30-as éveik végén. Ez miért van így szerintetek?

Tudom, hogy vannak kivételek mindkét oldalon, de átlagban ezt látom.

dec. 8. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem a hidratáló krém hiánya miatt vannak ráncai a férfiaknak és a használata miatt nőknek pedig nem.

Jó nagy buta vagy ennyi évesen. 🤦🤷👏

dec. 26. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Az ápolt, hidratált bőr kevésbé ráncosodik. Nem az a válaszoló vagyok, de ebben nincs semmi butaság.
dec. 26. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdésben rejlő állítás nettó hazugság. Egy középkorú nőnek még felfújt babapopsi az arca, amikor egy férfi már rég szétaszott hányadék. Az a baj, hogy a nők olyan szemüvegen át látják a világot, hogy egyszerűen nem látják, a férfiak milyen rondák.
dec. 26. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Látom, se te, se a leszavazók nem értették meg a lényegét, amit írtam.

Ha megiszod a napi minimum két liter vizet, és nem fogyasztasz mellé vízmegvonó dolgokat, akkor ugyanúgy hidratálva van a bőröd. Nem kell ide krém. Na, ez volt a lényeg!

dec. 27. 04:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nekem pl nem. Kicsi korom óta száraz bőröm van. Ha csak pár napig nem krémezem már jobban látszanak a mimikai ráncok. Arról nem is beszélve milyen rossz, húzódó érzés. Nem vagyunk egyformák. A bőrünk sem.

De még ha nem is száraz az ember bőre, a hidratálókkal öregedésgátló összetevőket is be lehet vinni a bőrbe. Nem is beszélve a nappali (hidratáló) fényvédő használatról ami kb a legfontosabb dolog amit a ráncok ellen tehet az ember. Nincs olyan bőrgyógyász ismerősöm aki ne használnak arckrémeket, szérumokat. (Igaz, csak női bőrgyógyászokat ismerek.)

dec. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!