A nőkön miért látszanak hamarabb az öregedés jelei?
Nagyon sok nő látok a 20-as évei közepén tele ráncokkal, megereszkedett mellekkel, öreges testtartással. A férfiaknál ez jóval később kezdődik el kb a 30-as éveik végén. Ez miért van így szerintetek?
Tudom, hogy vannak kivételek mindkét oldalon, de átlagban ezt látom.
Nem a hidratáló krém hiánya miatt vannak ráncai a férfiaknak és a használata miatt nőknek pedig nem.
Jó nagy buta vagy ennyi évesen. 🤦🤷👏
Látom, se te, se a leszavazók nem értették meg a lényegét, amit írtam.
Ha megiszod a napi minimum két liter vizet, és nem fogyasztasz mellé vízmegvonó dolgokat, akkor ugyanúgy hidratálva van a bőröd. Nem kell ide krém. Na, ez volt a lényeg!
#14 Nekem pl nem. Kicsi korom óta száraz bőröm van. Ha csak pár napig nem krémezem már jobban látszanak a mimikai ráncok. Arról nem is beszélve milyen rossz, húzódó érzés. Nem vagyunk egyformák. A bőrünk sem.
De még ha nem is száraz az ember bőre, a hidratálókkal öregedésgátló összetevőket is be lehet vinni a bőrbe. Nem is beszélve a nappali (hidratáló) fényvédő használatról ami kb a legfontosabb dolog amit a ráncok ellen tehet az ember. Nincs olyan bőrgyógyász ismerősöm aki ne használnak arckrémeket, szérumokat. (Igaz, csak női bőrgyógyászokat ismerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!