Férfi vagyok, ajánlanátok arcra öregedés, ránc, és miteszerek, néha pattanások elleni arckrémet?
Ezeket inkább megelőzni lehet és nem egy, hanem többféle készítménnyel, amellett megfelelő étrenddel.
Ajánlom neked a Balea-t, ami ár érték arányban nagyon jó és nincs tele irritatív összetevőkkel.
Azon belül egy hámlasztót, ami segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.
Egy olajos lemosót, ami a pórusaidat szépen kitisztítja.
Egy habzó lemosót, ami ezeket segít eltávolítani az arcodról.
Egy fényvédőt(biztos hogy van a Beleanak is, de én Revoxot használok, tök meg vagyok vele elégedve), amit minden nap érdemes használni, amint elhagyod a házat. Az öregedés jeleit nagy százalékban az UV sugárzás okozza.
Pattanást természetesen nem csak eltömődött pórusok okozhatnak, kijöhet ételallergia miatt is, érdemes utánajárni hogy nem-e mondjuk tejfehérje okozza, igen gyakori jelenség.
Már meglévő finom ráncok ellen jók a retinolos készítmények, és a c vitaminos, az viszont javarészt a pigmentfoltok láthatóságán javít.
Azt hiszem úgy ennyi. Niacinamide szérumot szoktam még használni, pár hét alatt simább megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
És a jól bevált módszer, elegendő víz fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!