A nőkön miért látszanak hamarabb az öregedés jelei?
Figyelt kérdés
Nagyon sok nő látok a 20-as évei közepén tele ráncokkal, megereszkedett mellekkel, öreges testtartással. A férfiaknál ez jóval később kezdődik el kb a 30-as éveik végén. Ez miért van így szerintetek?
Tudom, hogy vannak kivételek mindkét oldalon, de átlagban ezt látom.
Régebben a szoli sokat rátett erre, a nők körében sokkal elterjedtebb volt, mint a férfiaknál. A szülés is le tudja robbantani a nőket rendesen. Mostanság inkább egyenlő arányokat mondanék, hajdanán sok korai 20-as hímnemű csoporttársamnak már komoly apateste volt.
dec. 8. 21:04
2/15 anonim válasza:
Mert sokan eligénytelenedtek. Plusz,amit az első is írt, a szoli. Én még ide sorolom a sok bulizást, mértéktelen alkoholt, energiaitalt, cigit, éjszakázást, kevés vízfogyasztást, egészségtelen mozgásszegény életmódot és hogy sokan minden mesterséges vackot kennek magukra.
dec. 8. 21:22
3/15 anonim válasza:
20-as éveik közepén?! Dehogyis, az nagyon fiatal. Később, olyan 40 felett igazad van, férfiaknak jobban áll az öregedés, ez ilyen igazságtalan dolog.
dec. 8. 21:52
4/15 anonim válasza:
hát én tökre nem ezt látom. a 20-as évei közepén járó nők többségét meg sem tudom különböztetni a 18-20 éves kori önmaguktól. inkább 30 felé vagy afelett jön ki leginkább a sok szoli és napozás, és persze hízás. de 30 körül a férfi mezőny is elkezd hirtelen gyalázat rosszul kinézni, elmész egy 15 éves érettségi találkozóra, bejön négy-öt lagzilajcsi, de még az egykori sportos arcoknak is szinte mindnek ott a sörhas.
dec. 8. 21:53
5/15 anonim válasza:
meg persze a stabil párkapcsolatokban iszonyatosan be tudnak punnyadni az emberek, nemtől függetlenül.
dec. 8. 21:56
6/15 anonim válasza:
Alapvetően a férfiaknak vastagabb és zsírosabb bőrük van, később ráncosodnak. Ennyi igaz. De látszik ám rajtuk is hamar az öregedés. 25 felett alig van aki ne pocakosodna, még a vékonyak is sörhasat eresztenek. Meg ugye az ő átkuk a kopaszodás. Hamar le van pullanva a többség ebben az országban, nő is, férfi is. De a nőkön jobban látni hogy legalább próbálkoznak valamit kezdeni magukkal.
dec. 8. 22:12
7/15 anonim válasza:
Genetika+életmód.
Én pl. 25 éves koromig vergődtem a pattanásokkal a zsíros, vastag bőröm miatt, most közel 35 évesen tiszta, ránctalan, nagymamám is ilyen volt, csak 50 fölött kezdett el ráncosodni.
Én nem iszok, nem cigizek, igyekszem nem szemetet enni és mozogni. Minimális hasam van, ennyi a különbség a 20 éves önmagamhoz képest (meg hogy szebb a bőröm). Azok a kortársaim, akik buliznak, isznak amortizálódnak lefele, de ban pár olyan is, mint én, aki tartja magát.
dec. 9. 10:47
8/15 anonim válasza:
Nem tom, én 31 vagyok és pár hete elkérték a szemelyim a dohányboltban.
Meg előtte másfél évvel is.
Pár hónapja pedig egy tokaji bort vettem és akkor is elkérték.
Szóval nem minden no olyan mint amit most leírtál
dec. 9. 13:07
9/15 anonim válasza:
Mert elhanyagolják őket és nem kapnak kolbászt.
dec. 26. 10:34
10/15 anonim válasza:
Én harmincas nő vagyok, és attól égek ki, hogy a velem egyidős férfiaknak sokkal mélyebb szemráncaik vannak, mint nekem, arra tippelnék, hogy azért, met még az életben nem használtak hidratáló krémet, a nőkkel ellentétben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!