Baj, ha egyáltalán nincs semmilyen arcápolási, bőrápolási rutinom? Semmit se használok az arcomra.
Figyelt kérdés
Abszolút nem sminkelek, nagyon max. alapozó pattanásokra. És nyáron fényvédő bajuszra, mert foltos ott a bőröm.
Amúgy semmit se használok, se reggel, se este, csak vízzel mosom az arcom.
Ártok ezzel a bőrömnek, máshogy kéne?
szept. 11. 20:54
1/8 anonim válasza:
Nekem nem baj.
Sminkes és bőrápolási tanácsadó vagyok, de nem hittérítő.
Nem is értem a kérdést, ha neked így jó, akkor miért vagy bizonytalan magadban?
3/8 anonim válasza:
Nem baj egyáltalán, neked az influenszerek még nem mosták át az agyad, hogy egy min. 10 lépéses "rutin," nélkül leolvad az arcod a helyéről.
4/8 anonim válasza:
45 éves koromig nekem sem volt 😄 Bár szerencsés a genetikám, szükség sem volt rá, és igazából most is jó a helyzet, de ebben a korban azért már kell valami.
5/8 anonim válasza:
Ha neked jó, nekem jó. Ha ezt így megteheted, akkor szerencsés bőröd van. Nekem pl úgy húzódik zuhanyzás után, hogy muszáj valami hidratálót kennem rá.
6/8 anonim válasza:
Ha nem problémás a bőröd akkor ez teljesen rendben van
7/8 anonim válasza:
Nekem nem baj, de azért estére én beiktatnék egy normális tisztítást. Az egész testedre használd tusfürdőt, a kezeidre szappant, az arcodat meg nem tisztítod igényesen? Nonszensz.
8/8 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor oké, de azért a sminket minden este mosd le legalább egy micellás vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!