Van, akinek egyáltalán nincs szőr a karján?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy még pici pihe se. Cska mert instán láttam képet egy lányról, akinek olyan, mintha nem lenne, de telefonon keresztül ezek nem látszanak olyan jól.aug. 21. 13:02
1/6 anonim válasza:
Biztosan van, de szerintem nagyon ritka, akinek még pihe sincs.
2/6 anonim válasza:
Nem, de van aki szőrteleníti a karját, lehet azért nem láttál pihét se.
3/6 anonim válasza:
Az instán ne higgy el semmit:D Az ember szőrös, ha férfi, ha nő. De valszeg szőrtelenít a hölgy, nem ritkaság. Frissen leszedve olyan sima tud lenni, mintha sosem nőtt volna ott semmi.
4/6 A kérdező kommentje:
13 és fél éves lányról van szó, de privátban meg tudom írni a felhasználónevét.
aug. 21. 21:27
5/6 anonim válasza:
A tenyeret és a talpat kivéve az egész emberi testet beborítják a szőrszálak. Ugyanakkor vannak olyan emberek, akiknek bizonyos helyeken (pl. kar) annyira gyenge a szőr, hogy már a mindennapi fürdés, a hosszú ujjú ruhák is lekoptatják.
A másik dolog pedig, hogy ma már néhány lézeres kezeléssel mesterségesen le lehet állítani a szőrnövekedést. Nem kizárt, hogy akit láttál átesett ilyen kezelésen.
6/6 anonim válasza:
Bocs, most olvasom, hogy 13 éves. Lehet még el sem indult nála a pubertás, szóval lesz még ott szőr pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!