Meglepődik a fodrász, hogy váll körüli hajból szeretnék 2-3 millis, géppel mindenhol egyformára nyírt (esetleg díszített) hajat? Le lehet egyáltalán vágni?
16 éves srác vagyok, az elmúlt időszakban nem nagyon jártam fodrászhoz, úgyhogy eléggé megnőtt a hajam. Kb. váll körüli, kicsit felette most a hossza. Viszont beugrott egy gondolat, hogy mi lenne, ha változtatnék. Van egy híres fiú, akihez sokszor hasonlítanak és neki piszkosul jól állt az ilyen haj: [link]
Hallottam azt is, hogy a lányok oda vannak érte, ha a fiúnak szép arca van, mert kiemeli.
Szóval gondoltam, mi lenne, ha lenyíratnám ilyenre. 2-3 mm-re gondoltam egy hosszra, meg esetleg egy díszítő csíkot vágatnék még az oldalába. Regisztráltam is a fodrászhoz időpontot. Mint itt: [link]
Nem lesz egy kicsit gáz a helyzet? Nem fog a fodrász megütközni a kérésemen? Menjek el vagy inkább mondjam le az időpontot?
Le lehet egyáltalán vágni? Elbírja a gép? XD
Egyszer volt ilyen hajam a karantén alatt, de akkor senki nem látott, így nem is ütközött meg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!