Hajnyírás magamnak, de hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretném levágni magamnak a hajam,de nem akarom elrontani,még sosem próbáltam, csak szimpla lenyírásra, letolásra gondoltam, nem hajszobrászatra vagy valami frizura nyírására.
Hogyan kéne?
19 F
okt. 6. 18:57
1/5 anonim válasza:
Ha egyforma hosszúra akarod mindenhol, akkor csak egy jó hajnyíró kell és két tükör.
3/5 anonim válasza:
Én ezzel nyírom magam, tényleg gyerekjáték vele az egész, tudom ajánlani neked is.
4/5 anonim válasza:
Simán le tudod magadnak vágni! 2 tükör és egy hajvágó kell csak. Először nehezebb de utána már érzésre is menni fog. Én úgy szoktam hogy felül elől 21mm hátrább 10mm, körbe pedig 0mm, így van fazonja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!