Pár millis gépi egy hossz hajnyírást tényleg főként csak azok kérnének, akik már kopaszodnak valamennyire?
Figyelt kérdés
Fodrász egyszer ezt mondta, amikor megkérdeztem a hajvágások árát.
Ez tényleg így van? Fiatal srácok nem nagyon kérik? Miért, a csajok nem szeretik? Vagy ronda? Vagy miért?
aug. 26. 08:58
1/9 A kérdező kommentje:
Ez a buzz cut stílus.
aug. 26. 08:59
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én láttam ilyet még gyerekeknél, fiataloknál is.
aug. 26. 08:59
3/9 anonim válasza:
Én azért szoktam kérni, mert akkor soká kell menni megint fodrászhoz (amikor pár centis lesz).
Meg sportolás után egy gyors zuhany és nem kell hajszárítással vesződni. (igazából akkor indulok el megint a fodrászhoz, amikor sokáig vizes marad a fejem)
És amúgy ja, hátul kopaszodok is. De a sport nagyobb motiváció volt.
4/9 anonim válasza:
Én jobban szeretem simára borotválni az egészet, de amúgy nem kopaszodom.
5/9 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nem csak ők kérik. Mellesleg ilyen sérót bárki tud vágni magának, vagy másnak. Nem kell hozzá fodrász.
6/9 A kérdező kommentje:
#5.
De akkor is inkább az idősebb korosztály választja?
aug. 26. 16:09
7/9 anonim válasza:
Ez meg pláne hülyeség, már ne is haragudj. Nem korfüggő.
8/9 A kérdező kommentje:
#7.
Nekem azt mondta, hogy a fiatalabb lányoknak eleve nem ez jön be, hanem valami "beletúrhatóbb", ami nem csak egy kis borosta, ezért nem is keresi sok fiatal srác...
aug. 26. 16:27
9/9 anonim válasza:
En akkor megcáfolom, en csajként is pár millisre szoktam nyiratkozni :D igaz altalaban nem egy hosszra hanem nullásról indulva es fent “hosszabb”, hogy legyen fazonja. De tavaly nyáron nyirtak egyszer teljesen nullás kopaszra is, az is bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!