Lenyitattam a hajam géppel 1,5 millisre egy hete (csaj vagyok), de máris túl hosszúnak látom. Nem szeretnék hetente fodrászhoz járni, gondoltam veszek egy hajnyírót.Van aki nőként magának nyírja?Milyen géppel és hány naponta? Mennyire nehéz a nyírás?
Figyelt kérdés
jún. 30. 11:10
2/25 anonim válasza:
Szintén lány, de csak tarkómat szoktam felnyírni géppel. Vettem egy wahl trimmert és hetente letolom két tükör segítségével. Kell figyelem hozzá, de nem bonyi
3/25 anonim válasza:
Körkéses borotvával szedem le minden nap a borostát a fejemről. Egyáltalán nem nehéz, nagyon gyorsan szoktam végezni az egésszel. 31, N
4/25 anonim válasza:
Nem nehéz nyírni magadnak főleg nem hogy mindehol egyforma hosszú. Azt javaslom hogy magadnak inkább nyírd le 0.5mm-re. Sokkal jobb érzés így pár napot tudsz vele húzni
5/25 anonim válasza:
Ha egy hosszúságúra gépeled, kb vakon is sikerül. Én is magamat nyírom meg.
6/25 A kérdező kommentje:
Igen az a baj, hogy a fodrász fokozatosra nyírt meg, felül 1,5 millisre de nulllásról megy fel oldalt meg hàtul. Végül visszamentem mert nullásra meg fokozattal nem tudnám magam nyírni, majd egyszer lehez megpróbálom hogy lenyírom egy hosszra :)
júl. 6. 19:44
7/25 anonim válasza:
Kérdező, nyírd le inkább egyformán nullásra az egészet, sokkkal jobban néz ki :)
8/25 anonim válasza:
Jól mondja a 7es próbáld ki otthon a mindehol nullást az valójában 0,5mm.
9/25 anonim válasza:
Irigyellek kérdező,hogy meg merted lépni. Olyan rég vágyom rá, de egyelőre csak a tarkóm nyirtam fel.
10/25 A kérdező kommentje:
Igazabol pont az tetszik hogy fokozatosra vagyok megnyirva, tehat a teljesen kopaszbol megy fel :)
De arra gondoltam ha megyek majd fesztivalra, arra kiprobalom hogy teljesen nullasra nyirom :)
júl. 7. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!