Lenyitattam a hajam géppel 1,5 millisre egy hete (csaj vagyok), de máris túl hosszúnak látom. Nem szeretnék hetente fodrászhoz járni, gondoltam veszek egy hajnyírót.Van aki nőként magának nyírja?Milyen géppel és hány naponta? Mennyire nehéz a nyírás?
Figyelt kérdés
jún. 30. 11:10
21/27 A kérdező kommentje:
Alaposan megnyirt, rabeszélt a nullásra, es imádom :) géppel nyirt nullás, tehát van kis tüsi, de ez így pont tokeletes nekem, es meg is rendeltem a hajnyirot, legkozelebb remélem már magamnak nyírom
júl. 14. 00:25
22/27 anonim válasza:
Kérdező,női vagy férfi fodrásznál nyírattad meg magadat? Én is szeretnék kopaszra nyiratkozni, otthon nincs aki megnyirjon meg nullásgépem sincs, fodrássszal nyíratnám kopaszra a fejemet, férfi fodrász is elvállal?
(Nő vagyok)
23/27 A kérdező kommentje:
22-es a női fodrászom nyír altalaban de most mar egy ideje nekem teljesen nullásra szoktuk letolni. Fodraszom amig nyaralt bementem egy Biohair szalonba es ott aki épp ráért, szépen egy negyed ora alatt megnyirt, teljesen jó lett :)
aug. 30. 21:42
24/27 anonim válasza:
Kérdező, akkor nem megy még a magadnak nyírás?
25/27 A kérdező kommentje:
Elvettem egy időre, profikra bizom :) bar amiota nullásra vagyok nyirva, az tenyleh nem bonyolult
aug. 30. 22:12
26/27 anonim válasza:
Kérdező azóta ki merted próbálni a borotvált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!