Lenyitattam a hajam géppel 1,5 millisre egy hete (csaj vagyok), de máris túl hosszúnak látom. Nem szeretnék hetente fodrászhoz járni, gondoltam veszek egy hajnyírót.Van aki nőként magának nyírja?Milyen géppel és hány naponta? Mennyire nehéz a nyírás?
Figyelt kérdés
jún. 30. 11:10
11/25 anonim válasza:
Nem fontos alkalomhoz, mint például fesztiválhoz kötni a teljesen nullás hajnyírást, igazából bármelyik nap lemehet nullásra, az a legjobb haj ebben a kánikulában. És klassz, hogy csaj létedre ilyen gépelt a hajad.
12/25 anonim válasza:
De ha már ki próbálod a kopaszt kérdező, rendesen borotváld le simára
13/25 anonim válasza:
És nincs pasid vagy barátnőd, aki le tudná gépelni?
14/25 A kérdező kommentje:
7-es, en is sokaig hezitaltam :) nekem az segitett hogy elöször csak simán levágattam rövidre, aztán minden alkalommal kicsit rövidebbre, és már egy idő után géppel nyírtak. Ez még nekem is uj hogy ennyire tüsi lettem, de a legjobb döntés volt a nyári melegben szinte kopaszra nyiratkozni :)) nem mintha télre hosszabbat akarnék, ahogy látom aki egyszer tüsire nyiratkozik, az ráfügg a feelingre ;)))
júl. 8. 16:55
15/25 anonim válasza:
Örülök h meg merted lépni, kis tüsis <3
16/25 anonim válasza:
Kérdező jutottál valamire? Le lesz nyírva nullára?
17/25 A kérdező kommentje:
Még maradok a fokozatos tüsinél, de holnap megyek vissza fodraszhoz es mar irtam neki hogy felül nyirjon majd egy picivel még rövidebbre :)Még mindig nem vettem hajnyirot, de nézegetem őket, aztán ha találok egy jot akkor muszaj lesz használnom is :)))
júl. 11. 17:04
18/25 anonim válasza:
Szerintem kérd a fodrászt nyírjon meg alaposan. Legyen jó kicsi
19/25 anonim válasza:
Ha borotvával lehúzod teljesen simára, akkor ritkábban kell megnyírni.
20/25 anonim válasza:
Szerintem olyan szexi, mikor a csajok le vannak kopasztva 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!