Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mióta divat a férfiaknak a...

Mióta divat a férfiaknak a lábszőrt leborotválni?

Figyelt kérdés
Egyre több embernél látom. Szerintetek hogyan néz ki, ha egy férfi borotválja a lábát? Mit gondoltok az olyan férfiról?

aug. 24. 22:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

20

Az ókori Görögországban az átlagos várható élettartam 35 év körül volt. Mondom, tanulj egy kis történelmet, mert minden hozzászólásodból süt a műveletlenség.

aug. 25. 17:23
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

Van ilyen ismerősöm, nem is egy, jól néz ki a lábuk borotváltan is. Nem állandóan borotváltják, csak mikor már kezdene hosszú lenni a szőr rajta, akkor mennek végig rajta borotvával.

Nem gondolok róluk semmi különöset, max. annyit, hogy igényesek.

aug. 25. 19:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt fiú lakótársam pl. azért szőrtelenített krémmel, mert akár hagyta természetesen, akár borotválta, gyulladtak be a szőrtüszői, így meg nem. Nem hiszem, hogy férfiatlan lenne amiatt, hogy nem akart pattanásos, viszkető bőrt.
aug. 26. 14:54
 24/24 Kroms ***** válasza:
0%

Most mondtam, hogy csak a néhány ismert személy, akinek lehet tudni a korát, 70-90 évig élt. Te ehhez képest idedobsz egy hasraütésszerű számot, amit egyszer valakitől hallottál, és még te küldesz el engem "tanulni". Súlytalan, primitív vitapartner vagy, akire kár ezek után minden szó.

Ezek szerint nálad az az "igényes", aki saját kapura játszik...

Imádom, amikor egy libsi egyedi esetekre/ritka betegségekre hivatkozva akarja megmagyarázni, hogy miért "normális" az abnormális.

aug. 26. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!