Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mióta divat a férfiaknak a...

Mióta divat a férfiaknak a lábszőrt leborotválni?

Figyelt kérdés
Egyre több embernél látom. Szerintetek hogyan néz ki, ha egy férfi borotválja a lábát? Mit gondoltok az olyan férfiról?

aug. 24. 22:33
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
37%

Megunták a tetoválásokat, kell valami izgalmasabb. Lehet, hogy én is le fogom, aztán ha tetszik, akkor megint.

40F

aug. 24. 22:38
 2/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem figyelek férfilábakat, de ha valaki leborotválja onnan a szőrt, férfi létére, az szerintem ciki.

Persze, mindenki azt csinál, amit akar, ha neki úgy jó, ám csinálja.

aug. 24. 22:38
 3/24 Kroms ***** válasza:
38%
Mert homósodik a világ. Tehát minden a háttérhatalom tervei szerint megy.
aug. 24. 23:10
 4/24 anonim ***** válasza:
34%
az kva sok melo azert. amellett, hogy mas dolgod is van. ha borotvalod. ha geppel akkor viszonylag rovid ido, de akkor is. menjen el gyantaztatni aztan kesz. meg ha lehet akkor a f*sza meg az anusz kozott szort is le kene mert az olyan budos tud lenni mint a rohadt maj + zaptojas.
aug. 24. 23:36
 5/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem hogy trend lenne, vagy legalábbis én nem veszem észre.

De adná isten hogy egyszer ez is alap legyen. Az a gyér szőrcsökevény minden csak nem vonzó. Az meg így járt, aki abban méri a férfiasságát hogy a fehér bőrén ott éktelenkedik az a kis szőr maszat.

(de ez is személyes vélemény, mindenki azt csinál amit akar)

aug. 25. 00:10
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
10 éve kb.
aug. 25. 00:29
 7/24 Kroms ***** válasza:
45%

Az mondjuk elég beteges, aki az ilyen nőies férfiakhoz vonzódik...

aug. 25. 00:44
 8/24 anonim ***** válasza:
40%
Aki igényes az leszedi.
aug. 25. 00:51
 9/24 anonim ***** válasza:
63%

#7 Nem tudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de ha pasi lennék, én végtelenül degradálónak tartanám ha a lábamon lévő ritkás szőrcsomóban látná valaki a maszkulinitásomat.

De amúgy oké, akkor elmebeteg vagyok, krvára lesz.rom😅

aug. 25. 00:54
 10/24 Kroms ***** válasza:
13%

Érdekes, ezek szerint az emberiség az előző évezredekben még kollektíve igénytelen volt?

Ha "ritkás szőrcsomó" lenne a lábamon, lehet, hogy én is borotválnám, mert nem akarnám, hogy lássák, hogy ilyen súlyos betegségem van. Szerencsére viszont egészségesen nő a szőrzetem, így egyenletes fedés van a lábamon, ami a normális nőknek sokkal jobban bejön, mint a borotvált, vagyis nőies lábak.

aug. 25. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!