Mióta divat a férfiaknak a lábszőrt leborotválni?
Megunták a tetoválásokat, kell valami izgalmasabb. Lehet, hogy én is le fogom, aztán ha tetszik, akkor megint.
40F
Nem figyelek férfilábakat, de ha valaki leborotválja onnan a szőrt, férfi létére, az szerintem ciki.
Persze, mindenki azt csinál, amit akar, ha neki úgy jó, ám csinálja.
Nem hiszem hogy trend lenne, vagy legalábbis én nem veszem észre.
De adná isten hogy egyszer ez is alap legyen. Az a gyér szőrcsökevény minden csak nem vonzó. Az meg így járt, aki abban méri a férfiasságát hogy a fehér bőrén ott éktelenkedik az a kis szőr maszat.
(de ez is személyes vélemény, mindenki azt csinál amit akar)
Az mondjuk elég beteges, aki az ilyen nőies férfiakhoz vonzódik...
#7 Nem tudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de ha pasi lennék, én végtelenül degradálónak tartanám ha a lábamon lévő ritkás szőrcsomóban látná valaki a maszkulinitásomat.
De amúgy oké, akkor elmebeteg vagyok, krvára lesz.rom😅
Érdekes, ezek szerint az emberiség az előző évezredekben még kollektíve igénytelen volt?
Ha "ritkás szőrcsomó" lenne a lábamon, lehet, hogy én is borotválnám, mert nem akarnám, hogy lássák, hogy ilyen súlyos betegségem van. Szerencsére viszont egészségesen nő a szőrzetem, így egyenletes fedés van a lábamon, ami a normális nőknek sokkal jobban bejön, mint a borotvált, vagyis nőies lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!