Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez az ócska divat, hogy a...

Mi ez az ócska divat, hogy a csaj leborotváltatja oldalt a haját?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Az egyik fél oldalát leszedetik a fodrásznál. Nekem egyszerűen hányingerem van az ilyenektől. Eddig sem értettem meg a nőket, és most se tudom... Mi történik még a világban?? És már Magyarországon is egyre több ilyenekkel találkozni... fiúkká akarják ezzel magukat alakítani vagy azt hiszik ezzel vonzzák majd a fiúkat? Hát nagyon is nem... Írjatok életkort is. 16/F

2014. júl. 19. 19:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lesznek olyanok, akik csak sablonok alapján tudnak "egyéniségek" lenni...
2014. júl. 19. 19:32
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

hát én se tudom, de szerintem is ritka ocsmány divatok jönnek szokásba az elmúlt 5-10 évben...

28/F

2014. júl. 19. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Én kifejezetten visszataszítónak tartom az ilyesmit. F/22
2014. júl. 19. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nekem több lány osztálytársamnak is ilyen a haja, sorra kapják a beszólásokat, de nem foglalkoznak vele. Bár, ha nekik ez tetszik, akkor legyen ilyen a hajuk. Én is nevetségesnek és visszataszítónak tartom egyébként. 18/L
2014. júl. 19. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Miért, a legtöbb fiú most meg lánynak akar kinézni (legalábbis úgy öltözik), ahogy látom. Az jobb?

17/F

2014. júl. 19. 19:43
 6/16 A kérdező kommentje:
ez igaz, de nem nyernek semmit, lassan már transzvesztitának hisszük mindet...
2014. júl. 19. 19:48
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom ki hogy van vele, de ha egy jó csajnak van ilyen haja, mint ahogy az én esetemben is az edzőteremben egy csajé, akkor jól tud kinézni.
2014. júl. 19. 19:55
 8/16 anonim válasza:
96%

Elég régóta fejre állt a világ. :)

Nem értek egyet azzal, hogy a csajok félig leborotvált fejjel rohangálnak. Sőt van olyan munkatársam,akinek a fél feje le van borotválva és oda van tetoválva. Undorítóan néz ki,de neki tetszik.

Nem értek egyet azzal sem,hogy a srácok ecset hajat csináltatnak. Vagy ahogy divatba jött,hogy csőszárú gatyát hordanak, esetleg rózsaszín ruhadarabot. Egyszer fültanúja voltam buszon egy beszélgetésnek, ahogy 2 srác beszélgetett arról,hogy épp a barátnője nadrágja van rajta...Kérdem én, ez normális???? :) A fültágító és a fülbevalló is menő volt egy darabig srácoknál is, az sem tetszett.

Kevés a normális nő és kevés a normális férfi, de vannak!!! :)

Sokaknak az sem tetszik, hogy festi egy nő a haját vagy tetoválása van. Elgondolkodtató min lehet változtatni és mi marad örökre meg az emberen. Érdemes-e a divatot követni vagy sem... Valószínűleg kinövik sokan, ahogy rengeteg ismerősömnek volt fültágítója és ma már több mint a fele kiszedte.

Ezer oldalt lehetne regélni mi nem a nem normális... Van aki kinövi van aki nem... Van aki megbánja és jót nevet majd később ezen van aki meg majd átkozza ezt a korszakot is... Ha felháborító, ha nem... ne ezen rágd magad. :) Törődj a normális csajokkal! :)

24/L

2014. júl. 19. 19:56
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

ez tipikusan az az eset, amikor a biszex kislány tetszeni akar a divat-meleg fiúknak, ezért transzvesztita lesz

2012 utolsó negyedévében is az emberi hülyeség világűrbe való kisugárzódása térítette el azt a bizonyos aszteroidát oszt' nem csapódott a képünkbe

néha bizony nagyon is sajnálom

2014. júl. 19. 19:58
 10/16 A kérdező kommentje:
sajnos az ilyenek miatt nem lehet már barátnőt szerezni.
2014. júl. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!