Mi ez az ócska divat, hogy a csaj leborotváltatja oldalt a haját?
hát én se tudom, de szerintem is ritka ocsmány divatok jönnek szokásba az elmúlt 5-10 évben...
28/F
Miért, a legtöbb fiú most meg lánynak akar kinézni (legalábbis úgy öltözik), ahogy látom. Az jobb?
17/F
Elég régóta fejre állt a világ. :)
Nem értek egyet azzal, hogy a csajok félig leborotvált fejjel rohangálnak. Sőt van olyan munkatársam,akinek a fél feje le van borotválva és oda van tetoválva. Undorítóan néz ki,de neki tetszik.
Nem értek egyet azzal sem,hogy a srácok ecset hajat csináltatnak. Vagy ahogy divatba jött,hogy csőszárú gatyát hordanak, esetleg rózsaszín ruhadarabot. Egyszer fültanúja voltam buszon egy beszélgetésnek, ahogy 2 srác beszélgetett arról,hogy épp a barátnője nadrágja van rajta...Kérdem én, ez normális???? :) A fültágító és a fülbevalló is menő volt egy darabig srácoknál is, az sem tetszett.
Kevés a normális nő és kevés a normális férfi, de vannak!!! :)
Sokaknak az sem tetszik, hogy festi egy nő a haját vagy tetoválása van. Elgondolkodtató min lehet változtatni és mi marad örökre meg az emberen. Érdemes-e a divatot követni vagy sem... Valószínűleg kinövik sokan, ahogy rengeteg ismerősömnek volt fültágítója és ma már több mint a fele kiszedte.
Ezer oldalt lehetne regélni mi nem a nem normális... Van aki kinövi van aki nem... Van aki megbánja és jót nevet majd később ezen van aki meg majd átkozza ezt a korszakot is... Ha felháborító, ha nem... ne ezen rágd magad. :) Törődj a normális csajokkal! :)
24/L
ez tipikusan az az eset, amikor a biszex kislány tetszeni akar a divat-meleg fiúknak, ezért transzvesztita lesz
2012 utolsó negyedévében is az emberi hülyeség világűrbe való kisugárzódása térítette el azt a bizonyos aszteroidát oszt' nem csapódott a képünkbe
néha bizony nagyon is sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!