Mi ez az ócska divat, hogy a csaj leborotváltatja oldalt a haját?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Az egyik fél oldalát leszedetik a fodrásznál. Nekem egyszerűen hányingerem van az ilyenektől. Eddig sem értettem meg a nőket, és most se tudom... Mi történik még a világban?? És már Magyarországon is egyre több ilyenekkel találkozni... fiúkká akarják ezzel magukat alakítani vagy azt hiszik ezzel vonzzák majd a fiúkat? Hát nagyon is nem... Írjatok életkort is. 16/F2014. júl. 19. 19:27
11/16 anonim válasza:
Szerintem is ocsmány, de én a sulimba ennél csak rosszabbakat látok. Láttam már fiút hosszú hajjal oldalt leborotválva, és ilyen láncokkal járkál... Atya ég és ha egy ilyennek beverném a fejét, hogy hátha észhez tér, még egem büntetnének...
12/16 anonim válasza:
Engem nem zavar.Az o haja,az o baja,az o elete.14L
13/16 anonim válasza:
úgy néz ki, itt egyedül vagyok vele, de nekem rohadtul tetszik. nem tudom megmondani miért, egyszerűen bejön és kész.
14/16 A kérdező kommentje:
gondolom fiatal vagy hogy ez neked bejön. hány éves vagy?
2014. júl. 19. 23:24
16/16 Kroms válasza:
Jellemzően olyanok csinálják, akiknek nem volt rendben a gyerekkoruk, pl. váltak a szüleik, vagy alkesz volt valamelyik. Akiknek tetszik, azokra is ilyesmi jellemző. Am. ugyanez a többi elmebetegségre is igaz, mint pl. piercing, tetkó, kék/zöld/rózsaszín haj, stb. Lényegében így próbálnak "lázadni" a társadalom ellen, akikben a szüleiket látják. Meg persze az sem segít, hogy a tévében és a szoc. médiában is ezek mennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!