Lányok ti miért öltöztök olykor már botrányosan szexisen?
"Nem bírom, ha idegenek vizslatnak, de aki szimpatikus, vagy ilyesmi, az megteheti."
Ez a mondat szánalmas volt. Javítsatok ki, ha tévedek.
Elnézést b*zdmeg, de már semmi nem jó? Rengeteg olyan kérdést láttam, hogy miért nem hordunk többször elegáns dolgokat, nőies cipőket, miért kell laza farmerben járni, és társaik. Most meg eltúloztuk? Tudom, hogy sokan túlzásba viszik a kipakolást, de akkor is. Értsd meg, hogy semmit nem azért csinálunk, hogy jelezzük, odaadnánk-e magunkat, vagy mert örülünk, hogy nézik a testünket, mint valami darab húst. Ha felveszek egy haspólót egy csinos öltözet részeként tudom, hogy lesz, aki megnéz, és ezt elfogadom. De nem viselem el, hogy obszcén kommenteket vágjanak a fejemhez vagy utánam fütyüljenek. Ha éppen olyan napom van, hogy laza fariban és bandás pólóban megyek ki, akkor meg mit kapok? Lenéző pillantásokat, meg, hogy öltözzek úgy, mint egy nő.
Le lehetne szállni arról, hogy ki mit miért vesz fel, amíg személyesen nem érint titeket, ennyi a titok. Régen minden nő egyformán öltözött, mert nem volt lehetőségük mást beszerezni, de mára már annyi stílusirányzat van, hogy bőven válogathatunk.
Gondolom a nunit éppen takaró miniruhára, a franciabugyi ala farmershort utcára, kint a bögy és társaira gondoltál.
Hát nem tudom.
Biztos így érzik magukat jól ill csinosnak.
Elég eltorzult világot élünk.....
23n
Én aztán nem öltözködök úgy :)
Úgy vettem észre, hogy sokan fogalomzavarban vannak. Úgy gondolják, hogy amit viselnek az szexi és nőies, de valójában olcsó és r*bancos. A fiúknak nyilván tetszik, ha egy lány lányosan öltözködik, de míg egy combközépig érő szoknya csinos, addig egy pöcökvillantós már gáz. Vagy a rövidnadrágnál is jó, ha látszik a szép formás comb, de amikor már valakinek a segge görbülete is szembeötlő, az ízléstelen.
Sokan meg azt gondolják, hogy felvehetik, mert jól áll nekik. Pedig az esetek nagy részében nem így van. Ha valaki vékony, lehet löttyedt és narancsbőrös, amit ugyanúgy nem érdemes mutogatni, mint egy zsírosabb testet.
Engem is kiborít, hogy a mai lányok egy bizonyos csoportja ész nélkül mindent kipakol, nem értem, hogy tudják elviselni ,hogy egyszerre több pasi is vizslatja őket meg beszólogat. Biztos ettől érzik magukat vonzónak vagy nem tudom.
Engem már az is zavar ha talpig felöltözve megbámul valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!