Miért van az, hogy imádok szexisen öltözködni, de ha megbámulnak a pasik, akkor bűntudatom van, illetve attól félek, hogy könnyüverűnek néznek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 15:28
1/4 anonim válasza:
mert jó csaj vagy és tudod magadról, de mégse vagy r*banc...
2/4 anonim válasza:
énis ilyen vagyok de engem az is idegesít hogy ha a csajok bámulnak meg :/ nem tudom most jó értelembe néznek meg vagy rossz.:)
3/4 anonim válasza:
Mert beléd nevelte a társadalom,hogy rossz,ha kihangsúlyozod szabadon a szexualitásodat.
4/4 DarkChii válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel, de én már attól is bűntudatot érzek, ha csak szimplán csinosan és nőiesen öltözködöm (például finom, nem kivágott blúz, térdig érő ceruzaszoknya és törpesarkú cipellő). Lehet, hogy nem vagyok teljesen komplett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!