Miért baj az, hogyha egy csaj szexisen, de elegánsan öltözik?
Mivel nemsokára tavasz, lassan előkerül a szekrényekből a szoknya, ruha. Sok ruhám, magassarkúm van, amiket imádok felváltva hordani, de néha az elegáns ruhákban nem érzem jól magam. Megtörtény ugyanis, hogy tavaly elsőáldozáson voltam, majd bérmálkozáson, és a saját falumba megbámultak. Igaz, nem volt a leghosszabb a ruha, de semmim nem volt kinn; csinos, ízléses összeállítás volt rajtam(bordó magassarkú, fekete ruhával és bordó táskával; másik alkalommal fekete magassarkú, fehéres feketés ruhával és fekete táskával), és 1-2 ilyen 30 év körüi pasi teljesen rám volt kattanva, üdítőre hívtak, meg dícsérgették, hogy milyen jól nézek ki.
18L
miért lenne baj?:D
ha így öltözöl vállald a "következményeket" :)
engem már télen is sokan leszólítottak a hajam miatt(nagyon hosszú és göndör):D na de mi lesz majd nyáron amikor még csinosabb is az ember:D
na de mind1...vedd bóknak őket:D aki meg nem szimpatikus finoman koptasd le.
19/L
Nos, ha találkoznánk, én is meghívnálak egy italra, de ebben semmi hátsó szándék nem lenne, legfeljebb annyi, hogy első látásra igen szimpatikusnak tűnsz.
Amúgy gratulálok a stílusodhoz, példát mutatsz nőiességből és kellemes megjelenésből a többi embernek! :-)
Ja, és inkább örülj neki, hogy szimpatikus vagy másoknak is, és ne érezd magad kellemetlenül emiatt (hadd irigykedjenek csak) Őrizd meg kellemes megjelenésed! :)
Előző voltam 20/f
NEm igazán értem a kérdésed.. Ha ezért negatívan állnának hozzád az emberek,vagy téged titulálnának a falu k*rvájának,akkor megérteném a felháborodásodat..De azért mert 1-2 ember megbámul és megdicsér?:S
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!