Lányok ti miért öltöztök olykor már botrányosan szexisen?
Mi számít "botrányosan szexinek"? Én pl szeretek csinos lenni, nem szoktam kilógatni semmit, ennek ellenére olvastam már olyan véleményt az oldalon, hogy a szoknyák kihívóak (nem csak az övszerű darabok, hanem mindegyik), vagy ne hordjon magassarkút a lány, stb.
Volt, hogy megbámultak, de ez független a ruhától, pl földig érő laza maxiruhában is megnéztek...
Engem nem zavar, de nem is szoktam "odaadni magam bárkinek", sőt, inkább nehéz eset vagyok, csak komoly kapcsolat jöhet szóba nálam. (és mielőtt megkérdezi valaki, nem sosem csaltam meg senkit)
Azzal viszont egyetértek, hogy nem a ruhától függ az ember személyisége, életstílusa, több olyan ismerősöm is van, akik farmert viselnek tornacipővel, mégis sok kalandjuk volt...
"csak komoly kapcsolat jöhet szóba nálam. (és mielőtt megkérdezi valaki, nem sosem csaltam meg senkit)"
????
Ezekből pl nem lóg ki senkinek semmilye szerintem és nyári lenge öltözetek: [link]
Lehet hogy van 1-2 kivétel, annyira nem néztem végig.
Ilyen rövidgatyóból se lóg ki a segge senkinek:
Az ilyen felsőkből meg annak lóghat ki a melle, akinek amúgy is túl nagy, vagy akinek szilikon. A közepes és kis mellűek nem tudják kivillantani, maxium push-up melltartóval: [link]
Ha nem lóg ki a melle, csak megmutatja valaki, hogy jó alakja van, előnyös ruhákat hord, az még talán nem baj, ugye?
Vagy járjon mindenki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!