Miért lett olyan nagy divat, hogy a lányok leborotválják a hajukat oldalt?
Gondolom a celebek "segítségével" lett felkapott, és beleépült a divatba is. Én májusban nyirattam fel, és festettem a rövid részét kékre, mert vissza kellett festenem a hajam élénkpiros részét barnára, de akartam bele valami különlegeset. Akármennyire is azt mondják, tucat haj lett már, akkor is érdekesebb nekem, mint a sima, hosszú. Természetesen gondoltam rá, mi lesz majd, ha megunom, de nem bántam meg, és ha majd vissza szeretném növeszteni, akkor vagy bepróbálkozok egy rövid hajjal, vagy könnyen rá tudom fésülni a többi hajam, amíg akkorára nem nő, hogy vállalható legyen. A rövid haj egyébként mindig divatos :)
Teljesen megértem, ha valakinek nem tetszik, de elvárom, hogy tiszteljenek annyira, hogy nem mondanak semmit, és nem a hajamról ítélnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!