Miért nem vállalják a fodrászok egy -egy bizonyos hajszín festését ?
Figyelt kérdés
Vagy csak akihez én járok nem szeretné ?
Szőke haj,rózsaszín hajvéggel lett volna az elképzelésem,jelenleg barna hajam van szőke melírral.
#fodrász #Szőke rózsaszín haj
2023. szept. 21. 15:28
1/4 anonim válasza:
Nem tudom az árnyalatokat, de lehetséges olyan sokat kéne szőkíteni az új elképzelésedhez, hogy nem meri bevállalni, nehogy véletlen kárt tegyen a hajadba
2/4 anonim válasza:
Minden bizonnyal nem tudnák reális keretek közt elkészíteni az általad kért frizurát. Hogy ennek oka az ő képességeik hiányában keresendő, vagy mert a kérésed nincs összhangban a valósággal, az már egy másik kérdés.
3/4 anonim válasza:
Általában 2 oka szokott lenni:
1. Nem lehet úgy megcsinálni a hajad jelenlegi állapota miatt úgy, hogy ne menjen (még jobban) tönkre.
2. Egyszerűen nem éri meg neki anyagban/időben, mint amennyi pénzt el tud kérni érte.
4/4 anonim válasza:
keress egy normális szolgáltatót, aki azt csinálja, amit megrendelsz tőle. nekem is gyerekkorom óta hosszú és barnahajam volt, mert a fodrász szerint így helyes, 16 évesen megfenyegettem, hogyha nem hajlandó végre levágni és rákenni a festéket, elmegyek máshoz. el is mentem, azóta rövid és vörös, ahogyan akarom. azért fogják vissza magukat, ha elmegyek egy étterembe és rendelek egy rántott húst, akkor is elvárom hogy ne palacsintát hozzanak ki helyette, csak mert azt volt kedvük dolgozni éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!