Ha bizonyos szülök nem nevelnek gyereket akkor miért vállalják?
Természetesen itt nem mindenkire csak az olyanokra gondolok akinek a gyerekét a tv meg az internet neveli.
Nem lenne sokkal jobb ha akkor inkább magára költené a pénzt és ez ki maradna az életéből ?
Kérdezz meg egy ilyet miért vállalt gyereket,ha nem is foglalkozik vele. Én nem ismerek olyat,aki 100 a tv-re,netre hagyná a gyerekét,nem foglalkozna vele.
Nekem a legnagyobbam is csak 6 éves,sok kortársa úgy kezeli a számítógépet,mint a lányom a játékbabát. Ő még a számítógépet csak messziről ismeri. Tv-t többet néznek,de nem sokat. Vannak benne jó mesék,amiket én is szeretek :-)
Kedves Első! szerintem nem arra bizonyos a népcsoportra gondolt a Kérdező!
Hát igen nem a C-sekre gondoltam.
Am meg én azt látom nagy általánosságba h környezeti nyomásra bevállal egy gyereket h ne bélyegezzék meg.
Következésképp nem is törődik vele hiszen neki nem kell.
Élő példa van olyan szülő aki 7 igen napi 7 percet beszél a gyerekével.
Ez kb annyiba merül ki h felteszi a napi sablon kérdéseket h mi volt ma az iskolába, mit kérsz enni, meg szia.
És senki nem neveli a gyereket.
Napi 7 perc?????!!! Azt a jó édes....
Nálunk a Párom dolgozik,nagyon sokat van távol,a gyerekek alig látják,de hát ezért vagyok én,hogy ha már felvállaltuk,és ha a Párom a pénzt keresi,akkor én foglalkozzak a gyerekekkel...
Jó,van aki azt mondja,hogy nem a mennyiség a lényeg,hanem a minőség,de ha mondjuk egy nagyobb gyerekről van szó,valami gyíkja van,azt 7 perc alatt nem lehet kitárgyalni... de egy kicsi gyereknek sem elég csupán 7 perc a 24 órából....
Nagyon elszomorodtam!! és nagyon sajnálom az ilyen magányos gyerekeket! Ki tudja Kik lesznek belőlük :-(
De Te honnan tudod, hogy napi 7 percet beszél vele?? Te vagy a gyerek?
Kik azok a "bizonyos szülök"?? Minden szülŐt ismersz, tudod ki mit csinál stb. Vagy csak nagyon unatkozol és provokálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!